Сайт за работа (IT) + уникален домейн

ОФЕРТА №:35049 Публикувана:18.07.2023
Обновена на: 26.07.2023
Прегледи: 2140

Цена 3,999 BGN

Jobsssio.com е първокласен уебсайт за дистанционна работа, който служи като мост между работодатели и търсещи работа по целия свят. Това е платформа, която е не само удобна за потребителя, но и ефикасна и ефективна при намирането на подходящия кандидат за правилната работа.


Уебсайтът е проектиран с интуитивен интерфейс, който подобрява опита на кандидатите при търсене на работа. Той предлага разширени опции за търсене, които помагат на кандидатите да намерят най-подходящите възможности за отдалечена работа. Jobsssio поддържа кандидатите в течение със съответните сигнали и известия за работа, осигурявайки удобството за получаване на персонализирани препоръки за работа въз основа на предпочитанията на кандидатите.


Jobssio предлага широка гама от възможности за работа в различни индустрии и местоположения. Той предоставя някои от най-добре платените дистанционни работни места на пазара, като предлага потенциал за печелене на конкурентен доход, докато се наслаждавате на гъвкавостта на дистанционната работа. Уебсайтът предлага и атрактивни бонуси за стимулиране на кандидатите, като допринася за по-високи общи приходи и удовлетворение от работата.


Платформата не е само за свързване на работодатели и търсещи работа; става въпрос за създаване на общност, в която дистанционната работа се празнува и насърчава. Jobsssio се е посветил на подобряването на живота на своите клиенти, както и на собствените си служители. Това е непрекъснато променящо се работно място, което се стреми към иновации, като обединява работодатели и кандидати.


С правилната маркетингова и SEO стратегия Jobssio има потенциала да се превърне във водеща платформа на пазара на отдалечена работа. Това е ценен актив за всеки, който иска да инвестира в домейн, който не само е уместен в днешната дигитална ера, но има и обещаващо бъдеще в света след пандемията, където дистанционната работа се превръща в норма.


Уебсайтът е готов за монетизиране чрез различни канали като такси за обяви за работа, премиум абонаменти и реклама. Със своята установена репутация и потребителска база, Jobsssio.com е обещаваща инвестиция, която може да донесе значителна възвръщаемост в процъфтяващата индустрия за дистанционна работа.


Не забравяйте, че Jobssio е нещо повече от уебсайт; това е платформа, която дава възможност на хората да намерят мечтаната работа и на компаниите да намерят перфектния си кандидат. Това е общност, която подкрепя и популяризира начина на живот от разстояние. Това е обещаваща инвестиция в бъдещето на работата.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 18.09.2021 Уебсайт: jobsssio.com Име на компания: Jobssio

За контакт


EMAIL
0893253526
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички