17,626 обяви от 12,285 клиента

Продава се помещение в София с разработен бизнес

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:35040
KPD.BG - Продава се помещение в София с разработен бизнес

Информация за контакти:

Цена: 258,000 EUR
Публикувана на: 17.07.2023 Прегледи: 3134 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес

Допълнителна информация

Брой служители: 20 Включено оборудване: Цялото оборудване Включени бизнес имоти: Помещение 180 кв.м + тераса 60 кв.м Включена стока: Цялата стока

Описание

Предоставя се възможност за придобиване на помещение в гр. София с площ от 180 кв.м и тераса 60 кв.м с действащ разработен бизнес - пицария с традиции от 17 години.

 

Намира се на изключително комуникативно място. Пицарията предлага 130 места за гости. Разполага със собствен уебсайт и предлага доставки на пица по домовете. Предоставя обедно меню, което гарантира постоянен поток от клиенти в рамките на работния ден.


Пицарията е напълно оборудвана с всичко необходимо за непрекъснатото функциониране на работния процес. Оборудването включва централен климатик, който осигурява комфортна атмосфера за посетителите през всички сезони. Пицарията разполага с пълен персонал, който е готов да продължи да обслужва клиентите и да поддържа високото качество на предлаганите ястия.


Това предложение представлява отлична възможност за инвеститори, които искат да придобият стабилен и печеливш бизнес с дългогодишен опит.

 

За повече информация и детайли на посочения телефон.