17,625 обяви от 12,288 клиента

Бизнес за букети и подаръци с ексклузивни корпоративни партньорства

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:35001
KPD.BG - Бизнес за букети и подаръци с ексклузивни корпоративни партньорства KPD.BG - Бизнес за букети и подаръци с ексклузивни корпоративни партньорства KPD.BG - Бизнес за букети и подаръци с ексклузивни корпоративни партньорства KPD.BG - Бизнес за букети и подаръци с ексклузивни корпоративни партньорства

Информация за контакти:

Цена: 120,000 EUR
Публикувана на: 11.07.2023 Обновена на: 12.07.2023 Прегледи: 3048 Сектор: Търговия Местоположение: Цялата страна Тип на офертата: Продавам бизнес

Допълнителна информация

Брой служители: 3 Година на основаване: 11.11.2020

Описание

- Изключително бързо разрастващ се бизнес, специализиран в продажбата на букети и подаръци, извършвана чрез брандирани дисплеи в бензиностанции. 

 

- Месечните продажби на бизнеса демонстрират впечатляващ ръст като само за две години след създаването му са нараснали 16 пъти или с 1660%.


- Екслузивни договори с водещите бензиностанции - ШЕЛ, ОМВ и ЕКО.

 

- В момента се управляват 19 обекта в София и 1 във Варна, с вече договорено откриване на още 9 обекта в София и 15 в други градове.

 

- Бизнес моделът функционира изключително добре и осигурява бързо разширение на дейността.

 

- Това предлага отлична възможност за инвестиция с годишна печалба в размер на 30000 лв. без ангажименти / или възможност за работа в собствения бизнес само 2-3 дни в седмицата с възможност за годишен доход до близо 50000 лв. 

 

- Годишната доходност на инвестицията в момента би била около 12%.

 

- Очаква се приходите и доходността значително да се увеличат след отварянето на вече договорените нови обекти до края на 2023 година.


Ето пет причини защо да закупите този бизнес:

1. Неоспорим потенциал за бърз и значителен растеж: Продажбите на бизнеса се увеличават с впечатляващите 16 пъти или с 1660% само за две години. Това доказва огромния потенциал за продължителен успех и допълнителен ръст.

 

2. Утвърдени и влиятелни партньорства: Фирмата е успяла да сключи договори с водещи компании в индустрията, което не само гарантира стабилни и дългосрочни партньорски отношения, но също така създава привилегирована позиция на пазара.

 

3. Широк и разнообразен потенциал за растеж: С 19 обекта в София и 1 във Варна, както и планове за откриване на още 9 обекта в София и над 15 в други градове, бизнесът има огромен потенциал за разширение на своето присъствие. Това отваря възможности за постигане на значителни мащаби на операциите и по-високи приходи.

 

4. Уникална продуктова позиция и доказан успех: Бизнес моделът на фирмата е едновременно иновативен и успешен. Използването на брандирани дисплеи за продажба на букети и подаръци създава конкурентно предимство и привлича широк кръг от клиенти.

 

5. Изключителна доходност и гъвкавост: Закупуването на този бизнес предлага вълнуваща възможност за висока доходност. Бизнесът също така осигурява гъвкавост, позволявайки на собствениците да изберат активно управление или по-пасивен подход.


Тези причини подчертават обещаващите възможности за успешна инвестиция и бъдещ успех при придобиването на този бизнес.