Продава се супер разработен и печеливш онлайн бизнес на едро и дребно

ОФЕРТА №:34899 Публикувана:26.06.2023
Прегледи: 4754

Цена 600,000 BGN
Продава се супер разработен бизнес, който включва три онлайн магазина, както и търговия на едро. 
Фирмата се превръща в един от лидерите в България за търговия с климатици, също така иновативни уреди за отопление и охлаждане, както и в бизнеса с естествени коси за удължаване. Бизнесът е супер професионално структуриран да се ръководи от само двама души. Три онлайн магазина, търговия на едро, офис - всичко това е структурирано да се движи от само двама души. Фирмата функционира от 2018 г. и до днес се развива само във възходяща посока. Печалбите вървят само нагоре, въпреки инвестициите. Точни Данни за печалбите се предоставят само при сериозен интерес. За последните 2 години печалбата е около 250 000 лв, а прогнозите за текущата 2023 г е да се достигне над 300 000 лв. Оборотите са над 1 500 000 лв годишно.
Бизнесът включва и запазена марка, регистрирана в патентно ведомство за естествени коси за удължаване. Марката е лидер на пазара в България. Сами разбирате, че едно от най-важните неща е know how-то (тънкостите) и то ще ви бъде предадено на 100% в детайли. Истината е че бизнеса се развива много бързо и много добре, а ние нямаме необходимото време. Може би ще се запитате защо не си наемем хора за работа - ами отговора е, че сме опитвали тази практика, но резултатите не са били добри. Не го ли контролираме ние - не се получават нещата на 100%. Или не сме улучили на хора или просто на хората не им се работи и не си дават никакъв зор. Не искаме да се убие един толкова добре работещ бизнес. Печалбите и продажбите са постигнати само от двама души с работа от 8-12 часа Пон-Пет. Просто нямаме повече време. Поради тази причина преустановихме продажбите в чужбина от 2022 г и последните 2 години продаваме само в България. Но за чужбина всичко е готово - само с натискането на един бутон и се възобновяват продажбите. Желанието ни е бизнеса да се поеме от мотивирани и амбициозни хора. Бизнесът има страшно много възможности за доразвитие, стига да се има време и желание. Има много идеи и проекти които са на stand-by поради липса на време и ще бъдат предоставени при сериозен интерес на даден етап. Важно е да се отбележи, че бракуваната стока е 0% - всички рекламационни уреди се ремонтират или заменят от производителите. Това е много важно за един бизнес. Повечето бизнеси имат голям процент бракувани стоки поради невъзможност от поправка или липса на резервни части. Ние имаме резервни части за повечето уреди предоставени безплатно от заводите. 
Обобщено: това е един страхотен бизнес, който може да се ръководи от двама съдружници или семейство и с работа от 9-17 часа Пон-Пет могат да се постигат огромни приходи. Има големи възможности за почивки, ваканции, бизнеса ще работи докато си почивате и след почивка изпращате всички генерирани продажби само за един ден. 
Бизнеса включва:
- Три онлайн магазина( специализиран онлайн магазин за уреди за отопление и охлаждане, специализиран онлайн магазин за електроуреди за дома и онлайн магазин за естествени коси за удължаване). Онлайн магазините са CUSTOM създадени за нас от фирма в Англия с най-голяма възможност за опции, модули и възможности. Пазарната цена на такъв един сайт е 10 000 - 15 000лв
- Възножност за отваряне на Стационарен магазин. Прогнозите са, че този магазин ще увеличи печалбата с около 20%-30%.
- Запазена марка, регистрирана в патентно ведомство за естествени коси. Продават се на едро и на дребно, както и на много салони за красота и фризьори.
- 5 Фейсбук страници за България, Румъния и Гърция
- Инстаграм акаунт
- Сключени договори със заводи в Европа за изключителни права за внос на марки за България. На Някои марки само ние държим правата за внос в България.
- Сключени договори с големи вериги магазини/хипермаркети които зареждат от нас на едро.
- Данни с утвърдени партньори от цялата страна, които пазаруват на едро.
- Договори и утвърдени партньорства с няколко маркетплейса в България, Унгария и Румъния.
- Сключени договори с DHL за 70% отстъпка за доставки от целия свят
- Сключени договори с куриерски фирми за доставка в България, Гърция и Румъния с максимална отстъпка за доставки- 30%. Пратките се взимат на място и не се разкарвате да ги носите до офиси и куриери.
- Сключен договор за внос от най-големия производител в света на уреди за дома
- Сключени договори за доставка с тирове от Европа на най-ниски цени
- Фирма която поддържа сайтовете
- Брандирани стелажи за стоки
- Всякаква техника, лаптопи, принтери, телефони, ксерокс, скенери и други за функционирането на бизнеса
- Налични резервни части за повечето електроуреди
Оставам на разположение за подробности. Моля запитвания само при сериозен интерес.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 01.06.2018 Годишна печалба: 250,000 BGN Име на компания: Реми Делукс ЕООД

За контакт


EMAIL
0883330477
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички