17,625 обяви от 12,288 клиента

Продава се онлайн магазин „Смешки на Дрешки“

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:34816
KPD.BG - Продава се онлайн магазин „Смешки на Дрешки“ KPD.BG - Продава се онлайн магазин „Смешки на Дрешки“

Информация за контакти:

Цена: 70,000 BGN
Публикувана на: 09.06.2023 Прегледи: 1452 Сектор: Търговия Местоположение: Пазарджик Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: smeshkinadreshki.com

Описание

 

„Смешки на Дрешки“ е на пазара от 2012 година с хиляди доволни и лоялни клиенти. Брандът е изключително разпознаваем сред клиентите ни. Концентрирани сме в създаването на модели за деца и семейства, подаръци за различни поводи и семейни празници.  Създадохме  едни от най-емблематичните модели и прокарахме множество трендове в бизнеса.

Децата на някои от нашите клиенти пораснаха пред очите ни, което говори за лоялността на клиентите ни.

 

Техническа § материална база:

Direct to Garment EPSON F2000, закупен от Фактор България.

RIP софтуер на стойност 2000лв, специално разработен за работа с принтера, целящ да оптимизира разхода на използваното мастило.

Режещ плотер CREATION CTO630, закупен от МикроАСУ

Комбинирана термо преса 40Х40 + приставка за чаши, чинии и шапки

Сублимационен принтер RICOH SG400, закупен от Фактор България

Лаптоп LENOVO

Текстил за отпечатване – тениски, бебешки бодита, мини бодита, като и чаши, и PVC фолио.

Всички машини са обслужвани от официалните им вносители. Работи се само с оригинални мастила и консумативи.

Интелектуална собственост:

Сайт, създаден на OpenCart. Сайтът е хостван в Суперхостинг

Домейн с 9 годишна история

Фейсбук страница с 55 000 последователи и 11 годишна история

Инстаграм профил с 500 последователи

Служебен телефонен номер, непроменян от създаването на бранда.

Всички файлове, готови за печат, както и всички работни файлове, което позволява редактирането на моделите.

 

В портфолиото ни има бебешки бодита, тениски за възрастни, детски тениски, мини бодита за кола, стикери за стена, детски възглавнички, калъфки за възглавници, чаши, пътечки за прощъпулник, кърпи за погача.

Сайтът е с качени над 1100 продукта.

Професионално създаден уебсайт, поддържан през последните 7 години от една от най-добрите SEO агенции в страната. При закупуването сайтът ще бъде ВАШ – той е създаден на OpenCart платформа, а не на SAAS платформа, което позволява лесно да се правят желани от Вас промени, а и контролът е 100% на собственика.

Всичките ни модели са създадени от нас. Всички изображения са със закупен лиценз за право на ползване с комерсиална цел.

Освен всичко останало, ще предоставим и:

Контакти с доставчици. Създадохме трайни търговски партньорства с някои от най-големите вносители на техника и консумативи в бранша.

Контакти с производители. През годините, за да бъдем в крак с изискванията на нашите клиенти, се наложи да започнем производства на продуктите, които не можехме да открием при доставчици, но знаехме, че клиентите ни ще имат интерес. Затова мини бодитата, пътечките за прощъпулник, кърпите за погача са произведени в партньорство с местен шивашки цех.

Пълно съдействие във въвеждането на бъдещия купувач в бизнеса, ноу хау и информация, касаеща бранша и таргет аудиторията. Бизнесът е подходящ и за хора, които никога досега не са имали подобен опит – необходимо е само желание за работа и мотивация за научаването на новите неща. Този тип бизнес има много добър марж, а доброто позициониране на бранда гарантира продажби от ден 1.

Създадох бранда в много специален за мен момент, но смятам, че е време да се разделя с него и да го предам в ръце, които могат да се възползват на максимум от потенциала му. През последните 2 години развих интереси в други области, което се отрази върху мотивацията ми да работя върху бранда.