17,387 обяви от 12,079 клиента

Печатен бизнес, ситопечатна машина, печат на тениски

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:34658
KPD.BG - Печатен бизнес, ситопечатна машина, печат на тениски

Информация за контакти:

Цена: 8,500 EUR
Публикувана на: 26.05.2023 Прегледи: 318 Сектор: Услуги Местоположение: Варна Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.printadesigns.com Име на фирма: Принта

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 15.10.2003 Включено оборудване: Карусел за ситопечат, печка с инфрачервено излъчване, експонатор, лаптоп, принтер, ситорамки и други.

Описание

Фирма Принта продава ситопечатен карусел за печат върху текстилни и други изделия.
Пълен бизнес комплект за започване на работа + обучение + неограничена помощ след закупуване + поръчки за наши клиенти.

Комплекта включва:

1. Карусел- 4 цвята, 1 плот.
2. Инфрачервена печка 1600W.
3. Eкспонатор за сита.
4. 4бр. сита за печат.
5. Бои за печат- няколко основни цвята по 1кг.
6. Лазерен принтер А4 за сито шаблони.
7.Лаптоп, работещ с принтера.
8. Ракели за печат - 4бр.
9. Заливач за емулсия - 1бр.
10. Емулсия - 1кг.
11. Филм + паус за разпечатване на шаблони.
12. Други - лепило или спрей за плот, рамки за печат на шапки, бои за солвентен печат, спрей за отпушване на сита, контрастен спрей за паус негативи, разредител за текстилни бои, химикал за сваляне на емулсия, няколко различни по размери плотове за различни модели- мъжки, дамски, детски, ръкави.

По желание на клиента можем да включим в офертата и статичен уебсайт и обучение с Dreamweaver за качване на снимки и информация и как да го позиционира в Google.

И най-важното - ОБУЧЕНИЕ на ситопечат. Ще придобиете опит, който трупаме вече 20 години.
С нашето обучение ще научите тънкости в занаята, които се придобиват единствено с печат на хиляди тениски и стотици различни дизайни и лога.

Обучението включва : работа на компютър с Corel Draw, Photoshop, цветоотделяне на файлове, предпечатна подготовка, разпечатване на шаблони, подготовка на сито, печат, разваляне на сито и подготовка за следващ печат.

2бр. от ситата са с алуминиеви самонатягащи рамки, закупени от САЩ, с които ще можете впоследствие сами да натягате нови рамки.С такива рамки нямате нужда от скъпа опъвачка за сита.

Каруселът е закупен от САЩ, (няма нищо общо с произведените в Китай-ИЗЦЯЛО АЛУМИНИЕВА КОСТРУКЦИЯ-по-малко изморява ръцете по време на дълги тиражи за печат), печката също е производство- САЩ, (производител- R.Jennings, фирма с традиции в ситопечата и производството на машини за ситопечат от 1980г.), контролната кутия за регулиране на температурата е с твърдотелно реле,което регулира много по-точно температурата и по време на печат няма големи температурни амплитуди). Каруселът има микрорегистрация и допълнителни щипки за захващане на ситата, което гарантира точност на печата.
Каруселът също има приставка за печат на шапки,която не може да се използва без него и вървят в комплект.С тази машина може да се печатат освен тениски, шапки, но и всякакви рекламни материали и плоски детайли като тефтери, запалки, торбички, химикалки.
Освен директен ситопечат,може да правите и трансферен ситопечат, солвентен печат за различни нетекстилни материали.

Машината и оборудването се продават защото фирмата разполага с друг карусел и оборудване към него.Този е в повече и нямаме нужда от него.

След закупуване на бизнеса ще ви дадем допълнителна информация за други видове печат, подпомагащи ситопечата, като сублимационен печат върху полиестер, трансферен ситопечат и други.

Цялото оборудване заема около 10-15 кв.м.

Доверете се на нашия опит, трупан вече 20 години.
Инвестицията се изплаща за максимум 1 година.