17,626 обяви от 12,285 клиента

Продава се работещ бизнес - Лазерен естетичен център

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:34623
KPD.BG - Продава се работещ бизнес - Лазерен естетичен център

Информация за контакти:

Цена: 300,000 BGN
Публикувана на: 11.05.2023 Прегледи: 770 Сектор: Здравеопазване Местоположение: Бургас Тип на офертата: Продавам бизнес

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 09.05.2019 Годишна печалба: 100,000 BGN Включено оборудване: Пълно оборудване от световните лидера в области на Естетичната дерматология. Включени бизнес имоти: Магазинът в който се помещава Естетичния център е на едно от най-централните места и разполага с 3 кабини за извършване на процедура за лазерно обезкосмяване, лице и тяло. Наемната цена на месец е 1200лв

Описание

Продава се изключително успешен и печеливш център за естетична дерматология, специализиран в предоставянето на висококачествени услуги на клиенти, които искат да подобрят външния си вид и здравето на кожата си. Бизнесът има богат опит и експертиза в областта на естетичната дерматология и разполага с най-добрите устройства по отношение на технологиите на пазара, включително лазерна епилация, контуриране на тялото и машини за третиране на лице.
Центърът притежава всички необходими лицензи и сертификати и разполага с екип от обучени и сертифицирани професионалисти, посветени на предоставянето на персонализирани грижи и персонализирани планове за лечение на всеки клиент, гарантирайки, че те получават възможно най-добрите резултати и най-високо ниво на удовлетворение. Апаратите за лазерна епилация използват най-съвременна технология за премахване на нежеланото окосмяване от различни части на тялото, докато машините за контуриране на тялото осигуряват неинвазивни процедури, които помагат за намаляване на бръчките, целулита и отпуснатата кожа. Апаратите за третиране на лице използват усъвършенствани техники за подобряване на текстурата и тонуса на кожата, намаляване на акнето, белезите и хиперпигментацията.

Бизнесът има доказан опит в успеха, с лоялна клиентска база и разработени канали в социалните мрежи

Магазинът в който се помещава Естетичния център е на едно от най-централните места и разполага с 3 кабини за извършване на процедура за лазерно обезкосмяване, лице и тяло. Наемната цена на месец е 1200лв

Това е рядка и вълнуваща възможност да придобиете изключително печеливш и реномиран център за естетична дерматология с най-добрите устройства на пазара и екип от обучени и сертифицирани професионалисти.