Съдружие в технологични проекти за световните пазари

ОФЕРТА №:34470 Публикувана:18.04.2023
Прегледи: 2444

Цена По договаряне

      Търсим специалист фърмуер, програмиране на микроконтролери за съдружник в обща технологична фирма. Екип сме от изобретател, инженер и специалист промишлени технологии и дизайн, работил над 10г. във ”Филипс” в Австрия.

       Касае се за проектиране и производство на нови изделия за неекранни електронни спортове във физическия свят и за електронизация на всякъкъв тип тактически спортове като пейнтбол, еърсофт, арчеритаг и др. с милиони играчи в света.

         Имаме патентовани и работещи надеждно нови широкоплощни текстилни селективни сензори за удар от специални топчета и обезопасени мечове, стрели и др и технологията им, която е подходяща за масово производство. Компютър може да събира данни за спортните игри кой, кого, в коя секунда е улучил друг играч по оптични и радиоканали в системата, като запазва екстремния характер на играта, както и може да задава сценарии на играта с гласови команди и графичен дисплей на нов тип игрови жилетки за спорта. Електронното отчитане на резултатите и задаване на сценарии на младежките LARP (Live Action Role Playing) игри е друго приложение на иновативната технология, както и създаване на комплекти за игри сред природата, или в зала за малък семеен бизнес - детски рождени дни, тимбилдинги и др.

          Предстои серия от стартъпи и изграждане на нулеви серии от съоръжения за кампании в сайтове за публично финансиране. На този етап е най-важна максимално добрата подготовка и изграждане на нулеви прототипни серии от иновативни съоръжения за спорт, които е възможно да се проиграят за удобство и на Ардуино платформа. Минималните изисквания към кандидата, който се обажда по обявата е наличие на опит поне в Ардуино прототипни проекти, добро познаване на езика Си++, определени познания по хардуер и комуникационни стандарти и желание за допълнително обучение и самостоятелен бизнес в работа с интердисциплинарен екип по нови изделия за международния пазар.

             Създадена е и Фондация, която може да бъде изнесен R& D отдел и начин за маркетинг на новите изделия в игрите и спорта, като одобрения кандидат ще бъде и член на Управителния й съвет: http://reallifeesports.org/

          Още инфо за иновативни изделия в нулева серия които демонстрират функционалност и новите текстилни селективни сензори, някои от които ги няма никъде другаде в света, а клиенти имат положително отношение към тях - в случая повечето са деца и родители, но има и организирани игри вече за тимбилдинги. https://www.youtube.com/@outdoorlasertagbulgaria3184/featured

https://bnt.bg/news/elektronni-sportove-i-igri-vav-fizicheskiya-svyat-v338199-315041news.html 

Допълнителна информация

Уебсайт: reallifeesports.org/

За контакт

  • Skype:

EMAIL
0878-577-942
  • Съобщение

    Новини

    Проф. д.ик.н. Петър...

    на 30.05.2019

    По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

    Ръстът в цените на...

    на 19.04.2019

    Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

    Българинът трябва да се...

    на 18.04.2019

    Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

    Клиентите на ИПС 7 за...

    на 30.01.2019

    В последните години монтирането на проследяващи...

    "Идео Груп" за...

    на 17.01.2019

    През последните години все по-популярни, особено сред...

    Ирина Белчева- една от...

    на 14.01.2019

    Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

    KPD.BG- бизнес порталът за...

    на 10.01.2019

    Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

    "ИПС 7"- спокойствие и...

    на 04.01.2019

    Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

    Виж всички