17,625 обяви от 12,287 клиента

Бизнес за внос на керамични плочки и естествен камък

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:34403
KPD.BG - Бизнес за внос на керамични плочки и естествен камък

Информация за контакти:

Цена: По договаряне
Публикувана на: 04.04.2023 Прегледи: 1392 Сектор: Строителство Местоположение: Пловдив Тип на офертата: Продавам бизнес Име на фирма: Petra Desing LTD

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 29.08.2022

Описание

Здравейте, продавам бизнес или пък търся финансиране, зависи от Вас, представител съм на фабрика за производство на керамика (плочки) размер 80х80 см и 120х60 на цена около 4 евро на квадрат, без доставки мито и ДДС (за тях обяснявам в последствие за намаляне на стойността). Плочките са първо качество има възможност за създаване на собствена фабрика след инвестиция от около 40 000 хил. долара за производство на каквато поискате шарка и собствен бранд.

Отделно фабриката преработва и оформя блокове от гранит, мрамор, травертин и оникс, което значи че всичко което бихте искали от естествен камък може да ви бъде предоставено на цени, които бих казал, че са най-добрите за качеството, което предлагат, а именно първо. Продавам контакта, ако решите мога да внеса на моя отговорност материал за да видите процедурата и след това да се запознаете директно със собственика на фабриката, понеже идва няколко пъти до България. Причината за продажба или финанси е очевидно заради липса на финанси.
Имам останали доста мостри от материалите. С този бизнес вървят и доста номера и имейли на фирми и контакти със собствениците им (строители и др.). Попринцип цената е толкова добра, че и без усилие при налична стока ще се разбере къде какво продавате за отрицателно време. Предвиждането според пазара в момента е достигане на 2 милиона оборот до 2 години при интензивна работа, виждал съм този резултат и съм бил част от него.
За повече информация по процеса и относно дали ще сме в съдружие или цена за всички услуги ще се доразберем на среща.