17,368 обяви от 12,060 клиента

Фитнес зала и зала за групови тренировки и Кросфит

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:34383
KPD.BG - Фитнес зала и зала за групови тренировки и Кросфит KPD.BG - Фитнес зала и зала за групови тренировки и Кросфит KPD.BG - Фитнес зала и зала за групови тренировки и Кросфит KPD.BG - Фитнес зала и зала за групови тренировки и Кросфит KPD.BG - Фитнес зала и зала за групови тренировки и Кросфит KPD.BG - Фитнес зала и зала за групови тренировки и Кросфит KPD.BG - Фитнес зала и зала за групови тренировки и Кросфит KPD.BG - Фитнес зала и зала за групови тренировки и Кросфит KPD.BG - Фитнес зала и зала за групови тренировки и Кросфит KPD.BG - Фитнес зала и зала за групови тренировки и Кросфит KPD.BG - Фитнес зала и зала за групови тренировки и Кросфит KPD.BG - Фитнес зала и зала за групови тренировки и Кросфит

Информация за контакти:

Цена: 59,999 EUR
Публикувана на: 28.03.2023 Прегледи: 4700 Сектор: Спорт Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес

Допълнителна информация

Брой служители: 6 Година на основаване: 01.01.2011

Описание

Предлагаме за продажба бизнес- бутикова фитнес зала, зала за групови тренировки и CrossFit. Залата се намира в центъра на гр. София - кв. Лозенец. Залата разполага с необходимото оборудване за провеждането на всякакъв вид тренировки. Бизнесът се продава с редовна и дългогодишна клиентела, добра репутация  и добре разработени социални мрежи. Договорът за наем на помещението е дългосрочен и е с ниски консумативни разходи.

Настоящото предложение представлява чудесна инвестиционна възможност за  бизнес и спорт в един от най - привлекателните и аристократични райони на нашия град.

За повече информация и подробности, можете да се свържете със собственика на бизнеса на моб. тел: 0895385212