Продава се разработен онлайн магазин за печат на тениски и детски бодита

ОФЕРТА №:34362 Публикувана:24.03.2023
Прегледи: 2638

Цена 50,000 BGN

Продаваме цялостен работещ бизнес за печат на детски бодита и тениски за деца и възрастни. Бизнесът е изцяло онлайн насочен към българският пазар. Сайтът е на почти 7 години и един от най-популярните и разпознаваеми в България за тази дейност - http://Capanica.bg  . 

 

С покупката получавате:

  • Правата на сайт на българска saas платформа,  с качени около 3000 артикула (дизайна). Сайтът разполага с модул за самостоятелно създаване на модели от самият клиент. Сайтът е с платена такса до краят на 2023-та година с включени почти всички възможни маркетинг модули за анализ, гугъл и фейсбук реклама. Сайтът е един от най-старите и добре разпонаваеми за подобна дейност в България. Реална оценка за нашата работа от наши клиенти на фейсбук страницата ни е 4,8/5. Голям брой редовни клиенти, поръчващи по различни поводи.
  •  Цялостната интелектуална собственост на фирмата - повече от 2500 авторски модели по различни тематики - рождени дни, български празници, хобита, комплекти и какво ли още не. Всички дизайни включват файл за печат и работен файл, позволяващ всякакви корекции по моделите. Търговската марка е патентована. Авторски карикатури, които участват в някои от моделите.
  • Цялостната техническа обезпеченост на сайта - принтер за DTG печат на тениски Epson SureColor F2000 обслужван изцяло от официалният вносител за България - Фактор България с цялата документация за неговото състояние и ремонти правени по него. Термо преса. Компютър със специален софтуер за печат, пестящ средства и мастило. 
  • Целият асортимент от текстил (постоянно се променя като бройки, но е достатъчен на сайта за поне един месец работа) - всички налични тениски, детски бодита, чанти и всичко върху което сме правили печат.
  • Фейсбук страница с 23 000 последователя изцяло натрупани по натурален път. Собствена аудитория, която в голяма част са били наши клиенти или са поръчвали продукти от нас. Бизнес профил със свързан пиксел от сайта и работещи кампании. Инстаграм профил.
  • Целият ни ноухау свързан с печата, рекламните кампании и всичко свързано с това, да може от първият ден да работите и печелите. Без да има прекъсване в дейността на сайта. Всички наши контакти с куриери, доставчици на текстил и тн.
  • Регистрация в ЕМАГ. Възможен модул от платформата за автоматично свързване с ЕМАГ.
  • Бонус можем да ви предложим и акаунт в европейският Амазон при интерес от ваша страна. 

 

Причината за продажбата е, че мениджърският екип стартирахме друг бизнес, който изяжда по-голямата част от времето ни. Това пряко се отрази на резултатите през последните 12 месеца и смятаме, че ще е по-добре някой друг да стопанисва и развива дейността. При постоянство и свежи идеи, бизнесът има голям потенциал за развитие. От наша страна бихме съдействали на всеки един етап по прехвърлянето на бизнеса и гладкото му преминаване в други ръце. Надяваме се това, което сме градили с много любов и труд през годините, да продължи да носи същите положителни емоции и за някой друг. 

Допълнителна информация

Брой служители: 3 Година на основаване: 01.11.2017 Годишна печалба: 7,000 BGN Включено оборудване: Принтер за DTG печат на тениски Epson SureColor F2000. Изцяло поддържан и обслужван от основния вносител за България - Фактор. Използвани са само оригинални мастила без да са правени каквито и да е шашми по машината. Термо преса - Transmatic manual press, plate 38x45 ECO - TMH 29 Компютъра конфигурация. Включена стока: Всички налични тениски и детски бодита, които се използват за печат.
Уебсайт: capanica.bg Име на компания: К Дизайн ЕООД

За контакт


EMAIL
0887264517
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички