Бизнес за украси с балони и търговия с парти артикули

ОФЕРТА №:34341 Публикувана:24.03.2023
Обновена на: 04.04.2023
Прегледи: 3932

Цена 6,900 BGN

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- Изградена с годините клиентела – служебният телефон и сайтът са активни от 2006-та година и много хора ги знаят. Оценка в
GOOGLE 4.8 от максимална 5 с над 50 ревюта и коментара.
- Разработен уеб-сайт с почти 20-годишна история
.
          -
Отлично индексиране в GOOGLE – посещаван от над 2000 души месечно.
          -
Работещ онлайн магазин. Лесно могат да се добавят допълнителни категории артикули. Може да предоставим контакти с фирми вносители на детски играчки и фойервеки, с които сме работили през годините.
          - Сайтът е изработен на най-популярната платформа –
WordPress. Това позволява лесно собственикът на сайта да редактира съществуваща информация, да маха артикули и да добавя нови. Да оповестява промоции и актуални предложения. Също така платформата WordPress има много добре разбработени механизми за защита и оптимизиране на скоростта на сайта (един от най-важните показатели за GOOGLE, за да показва сайта на предни позиции).
          - Има „риспонсив дизайн“ (
responsive design) – графичните елементи автоматично се преподреждат и оразмеряват в зависимост от размера на екрана на устройството, на което се визуализаира сайтът. Т.е. сайтът изглежда и работи еднакво добре както на компютри, така и на мобилни телефони и таблети. Това е изключително важно, понеже преди няколко години GOOGLE въведоха политиката „mobile first”- най-важно е сайтът да изглежда и работи добре на мобилни телефони, понеже вече повечето посещения в сайтовете са от мобилни телефони, а не от компютри.


-
FACEBOOK страница с над 1000 последователи.

- Контакти с вносители на балони и фирми, които правят печат върху балони. От всички тези фирми се ползват преференциални цени като търговци на едро.
- Контакти с вносители и дистрибутори на хелий.

ПЪЛНО МАТЕРИАЛНО ОБЕЗПЕЧАВАНЕ
- Бутилки за хелий висок клас (леки, алуминиеви, удобни за пренасяне, тежат 6 кг. Обикновените стоманени тежат повече от двойно на това тегло).
- Множество стойки за изработването на различни украси – арки, колони, сърца, кръгла стойка 80 см., кръгла стойка 180 см., стойки за поставяне на балони с въздух на държачи и т.н.
- Електрически помпи за професионална работа – с две активни дюзи за надуване на два балона едновременно с едно движение.
- Редуцир-вентил, манометър, тръба с манометър за преливане на хелий между бутилки и подготвяне на нужното количество газ при предоставяне на бутилки с хелий под наем.
- Голямо количество латексови балони. Различни цветове, размери и щампи.
- Голямо количество фолиеви балони: различни форми (сърца, звезди, кръгли), различни щампи, размери и форми. Фолиеви цифри – малки и големи (подходящи за пълнене с хелий).
- Голямо количество панделки за балони.
- Различни видове парти артикули: свещички, фонтани за торта, банери и т.н.

НОУ-ХАУ
- 3 дневно обучение как се правят различните видове украси с балони + теория и специфики при използването на хелий, латексовите и фолиевите балони. Как се измерва количеството хелий в бутилките. Как се изчислява за колко балона (латексови, фолиеви, различни размери) ще е достатъчно дадено количество хелий. Може заедно да отидем на няколко поръчки, за да се демонстрира всичко нагледно.

РАЗРАБОТЕНО ПОРТОФЛИО И ГОЛЯМ ОБЕМ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ ОТ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ УКРАСИ

- Лого и готов дизайн за визитни картички.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 26.08.2008 Включено оборудване: - Бутилки за хелий висок клас (леки, алуминиеви, удобни за пренасяне, тежат 6 кг. Обикновените стоманени тежат повече от двойно на това тегло). - Множество стойки за изработването на различни украси – арки, колони, сърца, кръгла стойка 80 см., кръгла стойка 180 см., стойки за поставяне на балони с въздух на държачи и т.н. - Електрически помпи за професионална работа – с две активни дюзи за надуване на два балона едновременно с едно движение. - Редуцир-вентил, манометър, тръба с манометър за преливане на хелий между бутилки и подготвяне на нужното количество газ при предоставяне на бутилки с хелий под наем. Включена стока: - Голямо количество латексови балони. Различни цветове, размери и щампи. - Голямо количество фолиеви балони: различни форми (сърца, звезди, кръгли), различни щампи, размери и форми. Фолиеви цифри – малки и големи (подходящи за пълнене с хелий). - Голямо количество панделки за балони. - Различни видове парти артикули: свещички, фонтани за торта, банери и т.н.
Уеб сайт: heliumbg.com Име на фирма: HELIMBG.COM

За контакт


EMAIL
0887071389
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички