Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава се разработен онлайн бизнес за сребърни бижута

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:34201
KPD.BG - Продава се разработен онлайн бизнес за сребърни бижута

Информация за контакти:

Цена: 20,000 BGN
Публикувана на: 24.02.2023 Прегледи: 2478 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Включена стока: Сребърни бижута проба 925

Описание

Продавам онлайн магазин за дамски сребърни бижута с разработени Facebook и Instagram страници. Магазинът търгува в България с бижута внос и от български и доставчици. Продава се със стока в наличност от сребро 925 и скъпоценни камъни (продуктите влизат в общата цена). Както и с консумативи нужни за бизнеса като - торбички, кутийки, етикети,сертификат.

Фирмата разполага със сертификат от министерството на финансите, което Ви позволява търговия на изделия от благородни метали.

През периода на опериране са реинвестирани доста голяма част от оборота за развитие на онлайн присъствието на магазина (реклами в Google, Facebook и Instagram) менажирани от професионални маркетолози. Статиите и банерите са авторски от професионални копирайтъри.  Проекта е разработван с много емоция, желание и работа до най-малките подробности. Причината, поради която продавам бизнеса е защото разработвам друг проект, който ми отнема доста време от ежедневието и магазина остава на заден план. Предпочитам, някой друг да продължи нашата мисия към която според нас има много потенциал за български и международни пазари.

Накратко получавате:

- Регистрирана фирма по чл.97 подготвена за международни заплащания (пазари и доставки извън България, заплащане на реклама към Facebook, Google и т.н.)

- Регистрирана фирма в Министерството на финансите за законна търговия на благородни метали;

- Около 150 броя налични продукти от сребро и скъпоценни камъни;

- Заплатен домейн-регистриран 2020г.

- Онлайн магазин с професионален вид, качени продукта, всички нужни секции и GDPR изисквания;

- Договор и интеграция със Спиди и Еконт

- Фирмено лого и професионални банери

- Информация за всички доставчици с които фирмата оперира

- Обяснение за цялото Ноу-хау както и съдействие от наша страна при възникнали въпроси след покупката.

При покупка задължително ще се прехвърли домейн, фирма без задължения, страници в социалните мрежи и платформата на онлайн магазина, на новият собственик плюс всички контакти на доставчици и сътрудници.Бизнесът свободно може да се управлява от един човек с работа не повече от 4 часа на ден. Накратко веднага след закупуването на бизнеса получавате всичко нужно за да започнете работа веднага.