Отдават се под наем SEO оптимизирани сайтове за строително-ремонтни услуги

НЕАКТИВНА Публикувана:18.02.2023
Обновена на: 22.02.2023
Прегледи: 950

Цена 800 BGN

Отдаваме под наем 13 много добре SEO оптимизирани домейна със съдържание и снимки ( за строителни ремонти до ключ) + VPS сървъра, на които са качени. За всеки домейн сме направили и профили в много социални мрежи и канали ( Facebook, Youtube, Tumblr, Behance, Flickr и още много), което спомага за самата SEO оптимизация и популяризирането им. В месечната цена влиза всичко ( годишната такса за домейните, VPS-а, SEO подръжката, поддръжката на всички социални канали с възможност за качване на всякаква информация със снимков материал - за Вашите портфолиа ). Сайтовете са перфектно SEO оптимизирани (с възможност за промени и допълнителни SEO услуги, включени в месечната цена ) и имат много висок домейн рейтинг, като по определени ключови думи и фрази  се класират от ГУГЪЛ и други търсачки на 1-ва, 2-ра и 3-та страница, ключовите думи са:

Ремонти, Ремонт, Ремонти Пловдив, Вътрешни ремонти, Външни ремонти, Ремонти до ключ, Ремонт на апартамент Пловдив, Основен ремонт, Основен ремонт Пловдив, Ремонтни услуги, Ремонтни услуги Пловдив, Строителни ремонти, Строителни ремонти Пловдив, Довършителни ремонти, Довършителни ремонти Пловдив, Ел техник, Електротехник, Ел техник Пловдив, Ел услуги Пловдив, Ремонт на баня Пловдив, Основен ремонт на баня, ВиК услуги Пловдив, Изработка на кухня по поръчка, Къртачни услуги Пловдив, Ремонт на ел инсталации, изграждане на ел инсталации и мн. др., които няма смисъл да се изброяват.

В месечната цена влиза както поддръжка на сайтовете и VPS сървъра, така и постоянна SEO поддръжка, което ще гарантира мястото им в ГУГЪЛ на първите 10 места.

Домейните са:

https://www.homerepair.bg
https://www.eltehnik.eu
https://osnovenremont.eu
https://www.eluslugi.bg
https://www.remontniuslugi.bg
https://www.osnovenremont.bg
https://www.elektrovik-plovdiv.eu
https://www.plovdiv-remonti.com
https://www.remont-plovdiv.com
https://www.remonti-plovdiv.eu
https://www.elektrotehnik-plovdiv.eu
https://www.plovdiv-remonti.eu
https://www.elektrotehnik-plovdiv.com + поддомейн https://www.remonti.elektrovik-plovdiv.eu

Сайтовете са идеален вариант за онлайн маркетинг и онлайн представяне на строителна фирма/фирми, които извършват строителство до ключ, както и фирми или организация от майстори за вътрешни и външни строителни ремонти, довършителни ремонти и монтажни услуги. Възможностите за промени по самите сайтове, добавяне на страници, добавяне на снимки, клипове, модули или каквато и да е било друга информация няма граници.

ПОДДРЪЖКАТА ЗА НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА САЙТОВЕ, ККАТО И ПЕРИОФИЧНОТО КАЧВАНЕ НА ВАША ИНФОРМАЦИЯ И СНИМКОВ МАТЕРИАЛ ОТ РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ Е НАША ГРИЖА! 

Сайтовете на 100% ще увеличат вашите продажби и на 100% ще привлечете нови клиенти, поради една единствена причина - мястото им е на челните места в Гугъл!!!!

Чрез тях със сигурност ще добиете огромна популярност, ще постигнете огромен имиджов рейтинг и отлично позициониране на пазара. 

Сайтовете са правени на Wordpress и Elementor, DIVI, което прави поддръжката им изключително бърза и ефективна. Сайтове, които са правени чрез тези платформи са много харесвани от Гугъл и др. търсачки заради, което бяха използвани като платформи именно те.

При интерес и нужда от допълнителна информация се свържете с нас на посоченият телефонен номер!

Допълнителна информация

Година на основаване: 18.07.2022 Уеб сайт: www.osnovenremont.bg

За контакт


EMAIL
0988356268
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички