Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Майстор Пицар търси съдружие в гр. София

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:33941
KPD.BG - Майстор Пицар търси съдружие в гр. София

Информация за контакти:

Цена: По договаряне
Публикувана на: 09.01.2023 Прегледи: 2726 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Съдружие Име на фирма: ЗИНГОД ЕООД

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 09.03.2022 Включено оборудване: Имам пълно оборудване за пица на парче. Включена стока: Имам дори стока в срок на годност, в професионален хладилник за хлебопекарни Либхер.

Описание

Здравейте. Хората, които са се свързали с мен по тази обява (телефон, вайбър, или и двете), се движат все около 1% от от цифрата която пише за преглеждания на обявата. До сега няма някой от тях, предложил подходящ обект, в който да си рискува парите. Това е основният проблем. Знам че да се търси такъв е време и пари, но не аз ще си инвестирам/рискувам парите вътре, а работя много, през почивката почивам и пера работно облекло. Мога да отделя време за среща с някой, дори за оглед на предложен от него обект, но не и да търся. Мисля че това което предлагам (20-годишен опит, множество разработени обекти, пълно и качествено оборудване) е предостатъчно.

 

Търся съдружие за пица на парче. Имам пълно и добре подбрано, качествено оборудване за целта (със започнати и стопирани идеи за иновативен ъпгрейд). Наех помещение на една спирка (на Сливница, на 20 м от ъгъла с Ботев), вложих всичките си пари, но се оказа че локацията е крайно-неподходяща (работил съм 10-15 дни само, с 60-на лева дневен оборот). Предполагам че са ме подвели за оборотите, понеже в последствие събрах негативни мнения от различни хора за историята на обекта, както и че предните наематели са имали договори за поръчки и явно не са реализирали казаните ми обороти от хората на спирката. Търся да отворя на подходящо място (спирките лъжат, пазарите не са много-сигурни, а да се разчита само на училища е рисково). Нужен ми е съдружник, понеже вече нямам пари (не пасивен - нямам шофьорска книжка, нищо че доставчиците носят всичко на място). Работя в една пицария (изнесох си оборудването от обекта) и е по-подходящо да се свържем първоначално по вайбър (следя го и отговарям в рамките на деня), а по телефона и среща ако желаете - когато не съм на работа.

Опитът ми в тази дейност е 20 години. Разработил съм успешно много обекти. Честен съм и търся също такъв човек. За начало мога да работя и без касиер. Нужни са ми пари за наем и депозит на подходящо помещение (+ евентуална издадена витрина за пици на парче) и за да се платят първоначалните разходи до печалба на новото място. Казвам се Огнян и в този бизнес имам репутация, сред пицари, доставчици и собственици на такива обекти, на добър и опитен майстор.

Предлагам инвестицията която вложите, да се изплаща със 100% от печалбата, след всички разходи (включително тези за надник на пицар и касиер). След като се изплати - да делим печалбата на половина. Предлагам и новото помещение да се наеме с обща фирма, за да има всеки от нас сигурност като се разработи. Мисля че е справедливо. При интерес - повече инфо изпращам на вайбър, или среща. В този бранш, стремежът е да се отварят повече обекти, на добри локации. По специфични причини, се правят само пици на парче (без малки пици, или други храни), но при желание - може да се доставят с Glovo и 40-сантиметрови, които се режат на пет парчета (иначе в обекта се продават 60-сантиметрови, на десет парчета).

Сайтът има изискване за по-дълга обява от горното, за това по-долу пействам част от CV-то си.

 

 Организационни умения:

Разработил съм много Бързи закуски - тип "Пица на парче" в София и на морето,  организирайки работният процес чрез въвеждането на много иновации. Подбирал съм, обучавал и ръководил много колеги (бил съм и Главен Пицар). Изготвял съм работни графици, рецепти и калкулации, системи и технологии на работа. Селектирал съм изгодно, но отговорно - нужните за бизнеса доставчици, като съм ръководил ежедневните заявки и правилното поведение относно качеството на доставяните стоки и начинът на работа във всички колеги на смяна. Съдействал съм за селектирането и разполагането на цялостното оборудване и обзавеждане (включително и скициране, подбор и закупуване на материали, изработка и монтаж - когато бюджетът го е налагал), така че да се извлекат максимални ползи за бизнеса - в рамките на зададения бюджет. Успехът ми в тези неща е признат и засфидетелстван многократно - не само от множество ръководители на такива заведения (и техни познати във или извън бизнеса), а и от пицарите с които съм работил и които също са имали опит в областта, но от друга гледна точка. Наясно съм (и съм изпитал многократно) как този тип заведения могат да устояват и в най-дълбоката криза без да фалират, но и как да покажат максимално-бързо добри резултати, с оглед на локация и бюджет. За 20 години съм разработил успешно много от тях, от нулата - и на малки улички, и на големи търговски такива в София и Приморско. Благодарение на това, мога във всеки един момент, мислено и реалистично да изработя за всеки такъв обект - различни варианти (вкл. песимистични) за справяне с почти всяка възникнала ситуация.

 

Професионални умения:

Работил съм и на поточна линия в мебелен цех и в такъв за производство, обработка и съхранение на тесто. Като Майстор Пицар - 20 години, съм развил инстинктивно умение да работя бързо и издръжливо (често без прекъсване с часове - разчитайки единствено на себе си), поддържайки добро ниво на фокусиране в детайлите и едновременно - стратегическо мислене, комбинирайки през цялото време различни позиции, в условия на ежедневен работен стрес. Месил съм години наред тесто по различни рецепти за бързо или бавно втасване на различни видове тестомесачки и на ръка. Свикнал съм да порционирам, оформям, и разточвам бързо и равномерно тестото, да регулирам и следя втасването му в тавите, да го оформям в тях чрез равномерен борд (спъхвайки средата) и да разливам доматеният сос бързо и равномерно - чрез въртене на тавите. Гарнирам, пека и режа пиците професионално, като имам голям опит и в тяхното продаване на много клиенти едновременно. Разтеглял съм малки пици на ръка, без точилка (общо една година в Талин и София), както и с точилка в тавички - достатъчно години. С оглед на изброеното, съм изживял и изпитал 20 години (на множество обекти - от 20 до 120 големи тави дневно) истината - защо и как големите пици на парче някъде застояват по витрините, а на други места ежедневно се зареждат в тях една след друга.

 

Други умения:

Запазил съм своята честност, почтеност и справедливост. Не пия, не пуша. Имам: техническо и дизайнерско мислене, изобретателност, опит в работа с ръчни (и електрически) инструменти и разнообразни материали.