Майстор пицар търси временно съдружие в гр. София

ОФЕРТА №:33941 Публикувана:09.01.2023
Обновена на: 14.10.2023
Прегледи: 8138

Цена По договаряне

Понеже явно няма желаещи по долната обява, ще напиша че: оборудването и познанията ми позволяват на нов обект, да работи сам човек (ИЗБЯГВАЙКИ НЕРВИ, СВЪРЗАНИ С ТОВА ЧЕ ПИПА ПАРИ И ХРАНА, И НЕ МОЖЕ ДА Е НА ДВЕ МЕСТА ЕДНОВРЕМЕННО), продавайки до 25 тави дневно (60 см/10 парчета), докато вече има пари за повече персонал. Това намалява разходите за заплати и осигуровки в най-трудния период от разработването, които са ключови за "завъртане на колелото". Аз в момента работя основно петък, събота и неделя и през другите дни мога да съдействам за организирането преди отварянето на обекта, както и после с друго (докато работя още където съм сега).

 

==================================

 

Предлагам ви помощта си, за изграждането на ВАШ, 100% собствен бизнес - "пица на парче", чрез разработване и делба между мен и вас (в рамките на поне 5-10 години) на минимум два такива обекта (желателно - колкото може повече). Имам пълно, професионално и добре подбрано оборудване за целта, както и 20-годишен опит в успешното разработване на такива обекти (включително ръководен). При интерес - пишете на вайбър (следя го редовно), или в краен случай на посочения имейл (за да уговорим разговор когато съм свободен). Търся съдружник, който да помогне със:

  • финансите за отваряне на първия обект (наем, депозит, гише, витрина за пици, рафтове вътре и т.н.);
  • разходи до печалба на ток, наем, заплати и осигуровки (пицар, касиер и ако локацията е силна - заготовчик);
  • намирането на подходящ обект (узаконен поне на магазин с топла точка, за да може смяната на статута при необходимост от фирма за узаконяване да отнеме максимум месец, за което ще разчитам също на финансовата ви подкрепа).

Има риск до изплащането на инвестицията ви за първия обект (на следващ/и, тя може да е споделена), но има и 20-годишен опит от моя страна + стартово оборудване. Желаещите трябва да са наясно че известно време може да не сме на печалба и да е нужна допълнителна инвестиция, но и че няма да взимам дял от печалбата преди да се изплатят всички вложени пари (до тогава ще получавам надник, ще ми се плащат осигуровки, като работя там касиер почти без почивен ден, обучавайки и контролирайки работата на пицарите на смяна на първия обект и следващият/те след него). Важно е първият обект да е на добра локация, но с не прекалено-висок наем (500 - 2000 евро), за да не се изплаща инвестицията ви прекалено дълго. Ако отворим и разработим поне два такива обекта, при последваща делба (след години), който и когато предложи два варианта за избор (може/желателно и с по повече от един обект във всеки от двата предложени варианта) - другият задължително избира един от двата (разликите в стойността на оборудването ще ги изгладим с договор за делба). Така ако желаете си назначавате управител (ще съм ви споделил опита си) и получавате собствен, разработен малък бизнес. С моя 20-годишен опит в разработването на такива обекти, рискът е по-малък, а процесът може да бъде по-приятен и спокоен (включително със селектирането, обучаването, контролирането и оценката на персонала). Пицата на парче, като цена се позиционира малко след баниците (които се ядат основно сутрин) и много преди дюнерите, но трябва да сте наясно че само тя изкарва 20-60 изпечени бройки накуп и ако се предлага друго за ядене (включително малки пици) - парчетата изстиват и почват видимо да се различават от новите (добре е да се претоплят в малка фурна до гишето). За това няма смисъл да ме питате "само пици ли" - работя с поне 10 модела. Няма смисъл да ми звъните, ако държите да се правят и малки пици (със или без доставка) в обект, в който се правят големи - това е вредно за големите пици занимание, аз съм го разбрал, успешните пицарии на парче са го разбрали и нямам намерение да си губя времето с някой който се инати по този въпрос, понеже разбирането отнема на някой много години практика. Бизнесът с пици на парче се развива успешно само на локации с голям и постоянен човекопоток - който се инати и по този въпрос, също няма смисъл да ми губи времето.

Сайтът има изискване за по-дълга обява от горното, за това по-долу пействам част от мое старо CV. Ако не ви се чете - може направо да преминете към послеписа, който редактирам/актуализирам от време на време.

 

==================================

 

 Организационни умения:

Разработил съм много Бързи закуски - тип "Пица на парче" в София и на морето,  организирайки работният процес чрез въвеждането на много иновации. Подбирал съм, обучавал и ръководил много колеги (бил съм и Главен Пицар). Изготвял съм работни графици, рецепти и калкулации, системи и технологии на работа. Селектирал съм изгодно, но отговорно - нужните за бизнеса доставчици, като съм ръководил ежедневните заявки и правилното поведение относно качеството на доставяните стоки и начинът на работа във всички колеги на смяна. Съдействал съм за селектирането и разполагането на цялостното оборудване и обзавеждане (включително и скициране, подбор и закупуване на материали, изработка и монтаж - когато бюджетът го е налагал), така че да се извлекат максимални ползи за бизнеса - в рамките на зададения бюджет. Успехът ми в тези неща е признат и засфидетелстван многократно - не само от множество ръководители на такива заведения (и техни познати във или извън бизнеса), а и от пицарите които съм ръководил и които също са имали опит в областта, но от друга гледна точка. Наясно съм (и съм изпитал многократно) как този тип заведения могат да устояват и в най-дълбоката криза без да фалират, но и как да покажат максимално-бързо добри резултати, с оглед на локация и бюджет. За 20 години съм разработил успешно много от тях, от нулата - и на малки улички, и на големи търговски такива в София и Приморско. Благодарение на това, мога във всеки един момент, мислено и реалистично да изработя за всеки такъв обект - различни варианти (вкл. песимистични) за справяне с почти всяка възникнала ситуация, когато и да е.

 

Професионални умения:

Работил съм и на поточна линия в мебелен цех и в такъв за производство, обработка и съхранение на тесто. Като Майстор Пицар - 20 години, съм развил инстинктивно умение да работя бързо и издръжливо (често без прекъсване с часове - разчитайки единствено на себе си), поддържайки добро ниво на фокусиране в детайлите и едновременно - стратегическо мислене, комбинирайки през цялото време различни позиции, в условия на ежедневен работен стрес. Месил съм години наред тесто по различни рецепти за бързо или бавно втасване на различни видове тестомесачки и на ръка. Свикнал съм да порционирам, оформям, и разточвам бързо и равномерно тестото, да регулирам и следя втасването му в тавите, да го оформям в тях чрез равномерен борд (спъхвайки средата) и да разливам доматеният сос бързо и равномерно - чрез въртене на тавите. Гарнирам, пека и режа пиците професионално, като имам голям опит и в тяхното продаване на много клиенти едновременно. Разтеглял съм малки пици на ръка, без точилка (общо една година в Талин и София), както и с точилка в тавички - достатъчно години. С оглед на изброеното, съм изживял и изпитал 20 години (на множество обекти - от 20 до 120 големи тави дневно) истината - защо и как големите пици на парче някъде застояват по витрините, а на други места ежедневно се зареждат в тях една след друга.

 

Други умения:

Запазил съм своята честност, почтеност и справедливост. Не пия, не пуша. Имам: техническо и дизайнерско мислене, изобретателност, опит в работа с ръчни (и електрически) инструменти и разнообразни материали.

 

==================================

 

P.S. За разлика от почти всички бързи закуски от типа пица на парче, мен са ме учили преди 20 години по една уникална система (доразвита от мен), която с времето се позабрави а там където частично се наложи е от типа "развален телефон". Резултатът е плачевен и е лишен от желание за промяна, а дори и тя да се появи - липсва разбиране. Масово по тези обекти тестата не се съхраняват правилно а после се разточват неравномерно (от което продажбите буксуват), с мръсно олио (от това че четката обира редовно тавите и се утаява в олиото в което стои), оставят се да се свият и корясат (затруднявайки максимално направата на хубав борд), а накрая каквото остане в тавите (с мръсно олио отдолу) се премесва и изработва на другия ден - порочна практика, която не търпи инакомислещи. Дори това самите тави да са по-чисти, зависи от начина на разточване и гарниране, наличието на борд и др. Масово: или не се правят бордове - или се правят огромни, които клиента няма желание да яде; не разпределят плънката плътно покрай борда; работят с остарели инструменти, по остарели системи, които в сравнение с мойте познания изглеждат първобитни (аз тествам, усъвършенствам и внедрявам иновации непрекъснато); нямат познания за удължаване времето преди превтасване, както и преправяне на видът на разточените теста адекватно спрямо ситуацията (основно заради липсата или малкото опит на втасване на разточените теста в чували, както и нежеланието за мислене в нужната посока); нямат желание да отварят още обекти, понеже им липсва правилната система която да наложат и имат текучество на персонал (дори и заради грешното формиране на бонусите), спад на печалбата и т.н. Да не говорим че в днешно време е трудно да се намери човек, който да обучава пицарите как да разточват винаги бързо и равномерно, независимо от вида на тестото (изискват, но не могат да обясняват). Аз съм обучаван от перфекционисти, по рационална система, учил съм се от собствените си грешки (тоест ги забелязвам и желая да ги поправя дори на момента), продължавам да обръщам внимание на детайлите и експериментирам. За разлика от всички останали в този бранш, аз постоянно виждам проблемите (предполагам е талант) и мисля как да се решават още по-бързо и лесно - подобрявайки системата си на работа във всичките и зони, което винаги ми коства време и лични пари, но не се отказвам. Важното е бройката да се вдига и да не пада трайно и драстично, поради загуба на качествен персонал. По мойта система, при голямо натоварване, пицарят който я изпълнява стриктно е много-ценен актив, който не всеки заслужава. Такъв човек поддържа качеството въпреки натоварването, вдига оборота и отличава бизнеса ви от конкуренцията. Такъв човек, с времето, позволява на системата по която работи да стане част от него и за това е много-важно каква е тя. Учили са ме по тази система и съм се наслушал на сравнения от клиенти. Тук е важно да се уточни, че въпросните хвалебствия на резултата са били не само при голямо натоварване, но и при уникално-орязан грамаж (решение на шефа). Защото при увеличен грамаж и коренно-различна система в частта с тестото и олиото за разточване, хвалебствията пак са били налице. Обявата е възможност с намален риск, да получите успешно разработен бизнес по честен път, дори да ви липсва нужния опит в пици на парче.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 09.03.2022 Включено оборудване: Имам пълно оборудване за пица на парче. Име на фирма: ЗИНГОД ЕООД

За контакт


0888061179
EMAIL
0888061179
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички