Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава се разработен бизнес - магазин за мобилни и GSM аксесоари

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:33693
KPD.BG - Продава се разработен бизнес - магазин за мобилни и GSM аксесоари KPD.BG - Продава се разработен бизнес - магазин за мобилни и GSM аксесоари KPD.BG - Продава се разработен бизнес - магазин за мобилни и GSM аксесоари KPD.BG - Продава се разработен бизнес - магазин за мобилни и GSM аксесоари KPD.BG - Продава се разработен бизнес - магазин за мобилни и GSM аксесоари

Информация за контакти:

  • Цена: 18,000 BGN
Публикувана на: 16.11.2022 Прегледи: 1406 Сектор: Търговия Местоположение: Варна Тип на офертата: Продавам бизнес Име на фирма: MobilStore Ltd.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 16.11.2016 Включено оборудване: цялото налично обзавеждане, оборудване и стоката. Магазинът е напълно оборудван с всичко необходимо за работа, бюро, канални табла и четиристен с куки и стоп локери, стъклени витрини, led осветление, шкафове, стол, TV дисплей, реклами, касов апарат, компютър и други. Включена стока: Наличната стока в магазина (калъфи, протектори, зарядни, кабели, слушалки и други gsm аксесоари) е на стойност над 18000 лв. по цени на едро.

Описание

Продава се разработен бизнес! Магазин за аксесоари за телефони и мобилни устройства.

Напълно оборудван и зареден със стока.

Магазинът се намира на изключително комуникативно място с голям поток от хора - на търговска улица Баба Тонка в гр. Варна.

При продажбата предоставяме цялото налично обзавеждане, оборудване и стоката. Магазинът е напълно оборудван с всичко необходимо за работа, бюро, канални табла и четиристен с куки и стоп локери, стъклени витрини, led осветление, шкафове, стол, TV дисплей, реклами, касов апарат, компютър и други.

Наличната стока в магазина (калъфи, протектори, зарядни, кабели, слушалки и други аксесоари за мобилни устройства) е на стойност над 18000 лв. по цени на едро.

Помещението е 20 кв.м., на ъгъл, на пешеходна зона и с отлична видимост. Разполага със санитарен възел, СОТ, интернет, машина за рязане на протектори и много други.

След сделката купувачът може да започва работа веднага. За помещението се заплаща нисък наем.

ТЪРГОВСКА локация !!! Има и възможност за работа на ФРАНЧАЙЗ към популярна марка.

ПАКЕТНА ЦЕНА 18000 лв. за стока, пълно оборудване и реклами.
Бърза възвръщаемост под 12 месеца.

За повече информация, огледи и преговори на посочения телефон.