Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава се заведение за мексиканска храна в сърцето на София

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:33370
KPD.BG - Продава се заведение за мексиканска храна в сърцето на София

Информация за контакти:

  • Цена: 50,000 BGN
Публикувана на: 30.09.2022 Обновена на: 03.10.2022 Прегледи: 2336 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.donfernandez.bg Име на фирма: Дон Фернандез ООД

Допълнителна информация

Брой служители: 8 Година на основаване: 03.12.2019

Описание

След три години и хиляди доволни клиенти, ние от Don Fernandez решихме да се фокусираме върху развитието на концепцията ни и маркетинга.
Затова предлагаме нашето ново бижу (заведение до площад Славейков) на нови собственици. Възвръщане на инвестицията - от 6 месеца до 1 година.
Ние ще се грижим за цялата документация, маркетинг, качеството и доставката на храните и интериор. От вас остава да управлявате персонала и да прибирате оборота. Не се изискват бизнес умения или опит. Ние ще правим всичко вместо Вас. Нашето единствено изискване е да спазвате бизнес модела изграден след много опит и тестове.
Заведението се намира в Bohemian Hall (единственият food hall в България) и има огромен потенциал. Ние ще сме пряко свързани с вас и ще ви помагаме във всяка крачка на Вашето ново бизнес начинание.

Инвестицията включва: Цялостно оборудване, маркетинг и реклама за една година напред, обучение, документация и разрешителни.