Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продават се вендинг автомати за кафе, безалкохолни и пакетирани изделия.

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:33318
KPD.BG - Продават се вендинг автомати за кафе, безалкохолни и пакетирани изделия. KPD.BG - Продават се вендинг автомати за кафе, безалкохолни и пакетирани изделия. KPD.BG - Продават се вендинг автомати за кафе, безалкохолни и пакетирани изделия. KPD.BG - Продават се вендинг автомати за кафе, безалкохолни и пакетирани изделия. KPD.BG - Продават се вендинг автомати за кафе, безалкохолни и пакетирани изделия. KPD.BG - Продават се вендинг автомати за кафе, безалкохолни и пакетирани изделия. KPD.BG - Продават се вендинг автомати за кафе, безалкохолни и пакетирани изделия.

Информация за контакти:

  • Цена: 9,996 BGN
Публикувана на: 23.09.2022 Обновена на: 18.11.2022 Прегледи: 2166 Сектор: Търговия Местоположение: Пловдив Тип на офертата: Продавам бизнес Име на фирма: Миро-Ен 2016 ООД

Допълнителна информация

Година на основаване: 23.09.2021 Включено оборудване: Продажба на 4 броя вендинг автомати.

Описание

Продават се 6 на брой вендинг автомата.Всичките са оборудване с монетници и касови апарати. Две от машините имат и инсталирани банкнотници. Машините са както следва( 1 за кафе и топли напитили, 2 за  безалкохолни и 1 комбиниранa за безалкохолни и пакетирани.)Цената на всяка машина е 2499 лв.При закупуването на цялото оборудване 5% отстъпка. Продават се поради невъзможност за обслужване от наша страна и голям обем от работа в другата дейност на фирмата .