Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава се физическа и интернет аптека

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:33241
KPD.BG - Продава се физическа и интернет аптека

Информация за контакти:

  • Цена: По договаряне
Публикувана на: 13.09.2022 Прегледи: 1254 Сектор: Здравеопазване Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес

Описание

Предлага се аптека в престижен южен квартал на София. Аптеката успешно работи от 13 години. Ползва помещение под наем - 50 кв. м., отговарящо на изискванията за аптека. Помещението се намира на ключов за квартала булевард.

Пред помещението има удобен паркинг с 22 места - аптеката разполага с 4 места за паркиране.

В непосредствена близост са кафене, химическо чистене, автомивка, плод и зеленчук, магазин за хранителни стоки, ресторант, офис на Еконт (единственият в квартала) и спирка на градския транспорт.

Района около аптеката постоянно се разраства поради строителството на луксозни блокове и комплекси от затворен тип.

Най-близките конкурентни аптеки са на около 1,3 км.

Аптеката работи с пълната гама продукти предлагани в аптека. Има договор с НЗОК за всички лекарствени продукти, медицински изделия и диетични храни. Няма лиценз за наркотични лекарствена.

Оборотът на физическата аптека расте постоянно в последните 5 години. Отчети до 2018 г. са налични в търговския регистър. Подробни отчети могат да бъдат представени при среща.

 

От 2017 г. към аптеката е създадена интернет аптека с отделна търговска марка. Е-аптеката  постига успехи в няколко ниши. Има партньорства с вносители и представителства, които са източник на трафик и продажби. Има договорни отношения с вносители, за които е основен канал за продажби. Е-аптеката е базирана на една от най-бързо развиващите се български платформи за електронна търговия.

 

Аптеката е подходяща както за разрастваща се верига, така и за започване на бизнес. Дългата история, локацията и реномето на аптеката позволяват прогнозируемост на инвестицията и свеждане на рисковете до минимум.

 

Аптеката се продава с цялото оборудване (мебели, компютри, светещи табели и др.), наличната стока към момента на сделката, интернет аптеката и до 2 месеца предаване на информацията за най-ценния актив - пациентите.