17,389 обяви от 12,080 клиента

Продава се маркетплейс/онлайн магазин за красота и релакс

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:33159
KPD.BG - Продава се маркетплейс/онлайн магазин за красота и релакс

Информация за контакти:

Цена: 4,000 EUR
Публикувана на: 24.08.2022 Прегледи: 3736 Сектор: IT Местоположение: Варна Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: relaxpoint.bg Име на фирма: Релакс Пойнт БГ ООД

Допълнителна информация

Година на основаване: 20.02.2020

Описание

Здравейте!

Продавам сайт (платформа) за колективно пазаруване. Сайтът е специализиран в промотирането на студиа и се предлагат оферти за красота, масажи маникюр и т.н. Аудиторията и таргет групата е основно женска. Процесите в него са автоматизирани.

Сайтът е с къстъм код, а не на готово платформа, с красив и запомнящ се дизайн. Много лесно се добавят страници и се правят промени, без да е нужна намеса от програмист. Има възможност за добавяне на всякакви модули или фукнции. Бъдещият купувач може да избере между опцята за абонаментна подръжка или заплащане за всяка промяна на преференциални цени.

Към офертата са включени:

 • всички действащи договори със студия
 • Платен домейн и хостинг
 • платен  абонамент  към фирма icash (софтуера е интегриран към сайта за да отговаря на всички изисквания на НАП  и Наредба 18) и включва автоматично изпращане на касова бележка към крайният потребител.
 • Общи условия и политика за поверителност съгласно българското законодателство
 • Интеграция към най големият генератор за оферти - vsichkioferti.bg и техните подсайтове
 • Интеграция с Ези пей , като не е необходима човекшка намеса за да се следят или отбелязват плащанията.
 • Интеграция със Райфайзен банк за приемане на плащания с дебитна или кредитна карта.
 • касов апарат

Фирмата и домейнът са регистрирани февруари 2020 година. Фирмата няма никакви задължения или тежести. Финансовият резултат за 2021 и 2022 година е загуба общо около 10 000 лв. по официални данни.

Като бизнес сайтът предразполага за неограничени възможности. Но за да се стигне до момент, в който ще си пиете кафето на плажа и ще броите пачки се изисква още много работа. Бих препоръчал бъдещия собственик да разполага със солидни знания по дигитален маркетинг или да има доверени парньори за тази дейност. Уви аз не уцелих на фирма. При нас фейсбук и гугъл рекламата не дават добър резултат. SEO e правено около 6 месеца, по определени ключови думи сайтът излиза на първа и втора страница, но резултатът за мен е незадоволителен спрямо вложенията. Интаграм, инфлуенсър, имейл, видео и affiliate маркетинг не сме пробвали.

Причини за продажбата са :

 • загуба на мотивация след всичката бумащина докато се организира бизнеса да е напълно отговарящ на българското законодателство.
 • липсата на достатъчно свободно време за развитие и оставянето му на самотек.
 • предпочитам да работя в чужбина отколкото да правя бизнес в България

за повече информация тел. 0883416857 или [email protected]