Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Отдава се разработен бизнес - Салон за красота

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:32934
KPD.BG - Отдава се разработен бизнес - Салон за красота KPD.BG - Отдава се разработен бизнес - Салон за красота KPD.BG - Отдава се разработен бизнес - Салон за красота KPD.BG - Отдава се разработен бизнес - Салон за красота KPD.BG - Отдава се разработен бизнес - Салон за красота KPD.BG - Отдава се разработен бизнес - Салон за красота KPD.BG - Отдава се разработен бизнес - Салон за красота

Информация за контакти:

  • Цена: 770 EUR
Публикувана на: 27.07.2022 Прегледи: 1144 Сектор: Услуги Местоположение: София Тип на офертата: Отдавам бизнес

Допълнителна информация

Година на основаване: 08.09.2000 Включено оборудване: Фризьорско, козметично и оборудване за маникюр, заедно с материалите. Има възможност и за още услуги. Включена стока: Всичко необходимо за фризьорство, маникюр и козметика.

Описание

Салонът има постоянна клиентела и постоянно идват нови клиенти. 
Салонът предлага фризьорство, козметика, маникюр. Има възможност и за още услуги. 3 големи стаи, в едната е козметиката, в другата фризьорството и маникюрът, третата не се използва към момента, малка кухничка за персонала. Отдава се с цялото оборудване- две фризьорски места, една маса за маникюр, в козметиката две кушетки, електро епилатор, дарсонвал, йонофореза, четков пилинг, вапозон, лампа-лупа, кавитация, радиочестотен лифтинг, вакуум с РФ. Всички необходими материали и оборудване за трите услуги. Отдава се дългосрочно. Има възможност за продажба на цялото оборудване, фирмата с разрешителните, материалите за 30000лв. и месечен наем за помещението 1000лв.