Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Търсим партньори/дистрибутори за износ на врати

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:32933
KPD.BG - Търсим партньори/дистрибутори за износ на врати

Информация за контакти:

  • Име: Andon Mironov
  • Телефон: 0886 1000 93
  • GSM: 0886 1000 93
  • Email: [email protected]
Цена: По договаряне
Публикувана на: 21.07.2022 Обновена на: 14.03.2023 Прегледи: 2530 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Съдружие Уеб сайт: vrati-mironovi.com/

Описание

Здравейте! 

Ние сме Врати Миронови. Семейна фирма производител на врати, с над 25 години опит в бранша. Изработваме както външни (екстериорни, включително за къщи) така и вътрешни (интериорни) врати.

В момента имаме 3 активни търговски обекта в България.

Желанието ни е да  търсим партньори/дистрибутори с контакти, които да помогнат за износ на нашите висококачествени продукти. 

Нашите предимства:

Всяка наша врата може да се направи по индивидуален размер. Съответно за нас няма значение дали правим врати за Австрия или за Австралия.


Огромно количество различни модели и възможност за поръчкови изпълнение (двулицеви, двукрили, със специализирани заключвания и т.н. и тн..)

 

Висок клас качество. Вярваме, особено външните ни врати са на такова ниво и цена, че изпратим ли мостра - клиента ще бъде спечелен. 

Пълна готовност за износ. Продукти, разработени за по-лесен монтаж, готови каталози, готови за изпращане мостри, генериране на конкретни оферти в рамките на 24 часа и възможност за поемане на големи поръчки.

Вече има монтирани наши врати в по-малки обекти в Австрия, Германия и Франция. Навсякъде клиентите бяха повече от доволни.

Отворени сме към всякакви партньорства и ще се радваме да говорим с всеки. 

Благодарим за отделените време и внимание, успех във Вашите бизнес начинания.