Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продават се два онлайн дропшипинг магазина

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:32931
KPD.BG - Продават се два онлайн дропшипинг магазина KPD.BG - Продават се два онлайн дропшипинг магазина KPD.BG - Продават се два онлайн дропшипинг магазина

Информация за контакти:

  • Цена: 8,000 BGN
Публикувана на: 20.07.2022 Обновена на: 08.08.2022 Прегледи: 4548 Сектор: Търговия Местоположение: Цялата страна Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: usa-teniski.com

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 01.07.2019 Годишна печалба: 6,000 BGN Включено оборудване: Бизнесът не се нуждае от специфично оборудване, може да се управлява от вкъщи директно от вашият лаптоп Включени бизнес имоти: Разработени онлайн магазини за тениски и блузи Включена стока: Бизнесът не се нуждае от стока на склад, тъй като необходимите артикули се печатат по по поръчка и изпращат от локация в София директно към вашите клиенти

Описание

Продавам два онлайн магазина на принципа на дропшипинг в сферата на модата.

Единият онлайн магазин е за тениски и има направени 13.890,98лв. оборот за година и половина при марджин 52%, т.е. печалба 7 223лв. като от  насам почти не съм пускал реклама, поради липса на време да оправям поръчки. Това е и главната причина да искам да ги махна - притежавам маркетингова агенция, която отнема 100% от вниманието ми през последните 6 месеца и нямам време да мисля за развитието на този бизнес, който стартирах когато имах повече време за странични проекти.

Вторият онлайн магазин е за блузи и работи главно зимата. Миналата зима има 7551лв. оборот при марджин 48% или 3,624лв. печалба.

Адресите на двата онлайн магазина са www.usa-teniski.com и www.usa-bluzi.com

Рекламирани са само с Facebook платена реклама с общ бюджет за това време от 1 135$ изхарчени за двата магазина общо. Печалбите опоменати по-горе са чисти след като са извадени разходите за реклама, върнати поръчки, хостинг, поддръжка на сайтовете и т.н.

Двата магазина изискват около час работа на ден за оправяне на поръчки. Към магазините вървят дизайните, продуктовите снимки, рекламните материали за ФБ кампаниите, контакти с фирмата, която изработва тениските и блузите.

Ако имате свой собствен DTG принтер марджа може да скочи на 75% и за двата магазина.

Дизайните са уникални за българският пазар, или поне 90% от тях са, така че няма да имате конкуренция от 100 други магазина със същите продукти.

Бизнесът може да прави пари още от деня на покупка, като след покупката ще ви тренирам да управлявате магазините, рекламите и поръчките си сами. Също ще ви дам съвети как да продължите да развивате бизнесът с допълнителни дизайни, канали за промотиране и продукти, които можете да добавите към вече същеструващите магазини или към трети такъв. Професионално се занимаам с интернет маркетинг от 10 години и притежавам успешна маркетингова агенция за България и САЩ, която изисква цялото ми време, така че целта на тази обява е да намеря човек, който има времето да доразвие тези магазини като вложи необходимото време и внимание, с моите първоначални съвети и насоки.

Бизнесът е регистриран през фирма, но фирмата не е включена в цената. За сметка на това данните за продажбите могат да бъдат потвърдено чрез фактури и онлайн профил в Еконт, където има информация за всяка изпратена поръчка, стойност, дата, данни на купувач + фактури месец по месец за направените приходи от фирмата ми благодарение на тези два онлайн магазина.

Магазините са на WooCommerce и разходът за хостинг и за двата магазина е 20лв. на месец общо. Поддръжката им струва около 100лв. на месец, а разходите за домейни са от порядъка на 2лв, на месец. Бизнесът няма други разходи свързани с поддръжката му, освен ако не го управлявате през фирма, където разходите ви ще зависят от типа фирма и счетоводни услуги, които използвате, но не би трябвало да е повече от 60-80лв. на месец. 

Продуктите са подходящи за продаване в платформи като eMag. Допълнителни продукти, които можете да предложите с вече наличните дизайни са неща като чаши за кафе, канчета за къмпинг, еко чанти, шапки, калъфи за телефони, плакати, суичъри, потници и др.

Средната цена на клик от платена реклама към магазина обикновено е около 2 до 5 евро цента при Фейсбук реклама за различните категории. Продуктите са изключително подходящи за платена TikTok реклама или за инфлуенсър маркетинг. Платена реклама в платформи като OLX също е печеливша.

За ръководенето на бизнеса и управлението му не са необходими особени умения, тъй като всичко е разработени, подготвено, проверено и оптимизирано от самият мен и много лесно може да бъде трениран трети човек в управлението на всичко, ако самите вие нямате времето за това и предпочитате да делегирате управлението към ваш подчинен.

Ще се радвам д се свържете с мен, за да обсъдим възможноста да закупите тези магазини в повече детайли.