Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Земя и Архитектурен проект за 1.малко предприятие за преработка на „домашни плодове и зеленчуци“, или 2.складова база за плодове и зеленчуци.!

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:32826
KPD.BG - Земя и Архитектурен проект за 1.малко предприятие за преработка на „домашни плодове и зеленчуци“, или 2.складова база за плодове и зеленчуци.!

Информация за контакти:

Цена: По договаряне
Публикувана на: 06.07.2022 Обновена на: 11.07.2022 Прегледи: 2740 Сектор: Земеделие Местоположение: Полски Тръмбеш Тип на офертата: Продавам бизнес

Допълнителна информация

Брой служители: 0 Година на основаване: 01.07.2015 Годишна печалба: 0 EUR Включено оборудване: Проектирано РЗП 3400 кв.м Включени бизнес имоти: Земя 2000 кв.м Включена стока: 1

Описание

Продава се земя 2000 кв.м. заедно с разработен архитектурен проект, ПУП, ОВОС и др. документи за малка фабрика за Домашни или Био консерви и био сокове.

Сградата е проектирана на две тела А и Б. Като може първо да се построи едното тяло и след това другото. В проекта са включени и складови хладилни помещения за плодове и зеленчуци, складове за готовата продукция и инвентара както и офис зали и заседателни такива, рампи за товарене и разтоварване на камиони, което дава възможност ако проекта се преработи да се построи тържище или борса за плодове и зеленчуци в зависимост от желанието на инвеститора. В близост са град Велико Търново, Горна Оряховица, Русе както и най-благоприятния пазар за консерви, плодове и зеленчуци гр. Букурещ който е на 140 километра. Проекта е правен основно за този пазар, имаше и договорени клиенти за 

"консерви тип домашно приготвени, от плодове и зеленчуци  които не са узрели благодарение  на химикали, който се е занимавал с това ще разбере !!"

Проектираната фабрика дава възможност и за преработка на ишлеме за продукцията на земеделските производители от региона!

Или може да се ползва за складова база от тях!

С леки изменения на разработения проект може да се изгради и логистичен център.

Земята е в град Полски Тръмбеш. Проекта може частично да се финансира по Европрограми .