Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Made by - производство и продажба на подаръчни комплекти

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:32761
KPD.BG - Made by - производство и продажба на подаръчни комплекти

Информация за контакти:

  • Цена: 17,500 BGN
Публикувана на: 21.06.2022 Прегледи: 394 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: madeby.bg Име на фирма: Made by

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 20.10.2021 Годишна печалба: 15,000 BGN Включено оборудване: Измервателни уреди, съдове и др. Включена стока: Восък, Фитили, Етерични масла, Кутии, Пакетажни принадлежности и др.

Описание

Какво е Made by?

Made by е разработена концепция за бизнес произвеждащ и предлагащ подаръчни комплекти от типа "Направи си сам". Идеята на бранда е да се създават продукти, които да бъдат "Made by / Направени от..." клиента. Бизнесът заобикаля пряката конкуренция и дава възможност за изключително развитие. 

Know-how и бъдещо развитие

Въпреки, че на пръв поглед идеята изглежда проста, зад нея стоят изключително много знания и тънкости структурирани в документация за производство и работа на проекта. 

Към момента, концепцията е верифицирана само с един продукт, но има разработени още продукти позволяващи и подсигуряващи бъдещото развитие на бранда.

Инфраструктура

Към момента има абсолютно готова инфраструктура за работа. В това число разработен и оптимизиран уебсайт. Интегрирани системи за мониторинг и анализ. Интегрирани са основните маркетингови канали. Интегрирана система за имейл маркетинг. Интегрирана система за доставки чрез Еконт (не е активирана) и система за онлайн плащания (не е активирана).

Разработени са Facebook и Instagram профили. Създадени са блог статии на основни ключови теми (+списък с теми за бъдещи постове). Има създадени и правилно структурирани рекламни профили в Business Facebook (свързан Pixel + CAPI) и Google Ads

Създадени са рекламни визии за кампании във Facebook и Instagram, както и в Google.

Документация за работа

За функционирането на бизнеса е създадена подробна документация, включваща всичко от данните за достъп за всички системи, до партньорски контакти, работни файлове, таблици и др.

Партньорства и контакти

Предоставят се всички установени партньорства и контакти от веригата на доставките.

Подробна информация за бизнеса може да получите на посочения телефон, като предпочитаме лична среща.

 Проекта се продава, поради липса на време (още по темата при интерес)!