Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Контейнери за строителни отпадъци и сметоизвозване-bokluk.bg

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:32760
KPD.BG - Контейнери за строителни отпадъци и сметоизвозване-bokluk.bg

Информация за контакти:

  • Цена: 60,000 EUR
Публикувана на: 20.06.2022 Прегледи: 1128 Сектор: Услуги Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: bokluk.bg Име на фирма: Bokluk.BG

Допълнителна информация

Брой служители: 3 Година на основаване: 01.06.2016 Годишна печалба: 30,000 EUR Включено оборудване: 2 камиона МАН тип мултилифт за транспорт на контейнери, 46 контейнера за строителни отпадъци

Описание

Продавам отлично работещ бизнес с контейнери за строителни отпадъци в София и околностите. Сключване на договори с фирми за управление на отпадъците.

Фирмата работи от 2016 година. Разпознаваемо име в бизнеса с отпадъци с два много добре позиционирани сайта в Гугъл -   https://www.bokluk.bg/  и  извозване - отпадъци.com. Постоянна клиентела и осигурени договори със сметище.

Лиценз от РИОСВ за транспорт и търговия на абсолютно всички видове отпадъци. Ежемесечна добре водена отчетност пред министерство на екологията.

Продава се запазената търговската марка - BOKLUK.BG, два камиона за транспорт и обслужване на контейнерите, 46 контейнера с различни кубатури, както и сайтовете осигуряващи ежедневни поръчки и телефона 0876611222 - на който през годините са получавани заявките.

Пълно съдействие при навлизане на новият собственик в работният процес.

Доказуеми приходи, оборот и доходност. Възможност за вдигане на печалбата в пъти при постоянна ангажираност на новият собственик. На практика възможностите за развитие са неограничени в този печеливш бизнес с отпадъци.

Продавам поради преместването ми за постоянно във Варна.