Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава се разработен бизнес - Phi Molds

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:32432
KPD.BG - Продава се разработен бизнес - Phi Molds

Информация за контакти:

Цена: 50,000 EUR
Публикувана на: 29.04.2022 Обновена на: 09.03.2023 Прегледи: 4790 Сектор: Търговия Местоположение: Пловдив Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.phimolds.com

Допълнителна информация

Брой служители: 4 Година на основаване: 07.04.2015 Годишна печалба: 80,000 EUR

Описание

Продавам добре разработен бизнес, вече 9 години произвеждаме и продаваме калъпи за отливане на оргонити.
Ние сме първите във СВЕТА които създадоха производствена линия за производство на калъпи за пирамиди от HDPE (висока плътност полиетилен), технологията на изработка е патентована и това ни прави уникални в глобален мащаб.
Продаваме САМО във два канала etsy.com и нашият уеб сайт www.phimolds.com.

Успяхме да влезнем във etsy top 1% още от първата година от започването на бизнеса, продажбите започнаха от първият ден на листването на артикула ( HDPE Pyramid Casting Mold), значейки че сме във топ 1% от 7 000 000 продавачи във глобален мащаб.

Технологията за направата на тези калъпи е лично измислена от създателя на бранда и НЯМА КОНКУРЕНЦИЯ, Китай никога не успя да ни свали от мястото което сме си заслужили поради няколко прости пречини, .... продуктът не може да се произвежда от никой друг освен нас както и качеството на продукцията е на световно ниво + нашата база от клиенти надвишава 10 000.

Рзполагаме със хиляди е-мейли за маркетинг които генерират хиляди левове за няколко часа след пускането на кампания!

80% от клиентите са от USA !

Продавайки само във 2 канала НИЕ (3 човека) и по-малко от 100кв/м площ постигаме среден годишен оборот от 700 000 лв. 

Потенциала на Phi Molds e ОГРОМЕН !!!

 

И разбира се въпросът ... защо тогава продавате печеливш бизнес.... и отговорът е много прост.... защото създателят на бизнеса иска да се оттегли да живее в Родопите и да спре да мисли за пари за известно време.

Потенциалният копувач ще получи цялата информация за изработката лично от човека направил и измислил калъпите както и ценни съвети за одвояване и отрояване на оборота за по-малко от година + всичките машини нужни за производството възлизайки на сума над 50 000 лева.

 

Такава оферта няма, за повече инфо се обадете !