17,625 обяви от 12,287 клиента

Картини, рамки и декоративни огледала НА ЕДРО

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:31891
KPD.BG - Картини, рамки и декоративни огледала НА ЕДРО KPD.BG - Картини, рамки и декоративни огледала НА ЕДРО KPD.BG - Картини, рамки и декоративни огледала НА ЕДРО KPD.BG - Картини, рамки и декоративни огледала НА ЕДРО KPD.BG - Картини, рамки и декоративни огледала НА ЕДРО KPD.BG - Картини, рамки и декоративни огледала НА ЕДРО KPD.BG - Картини, рамки и декоративни огледала НА ЕДРО KPD.BG - Картини, рамки и декоративни огледала НА ЕДРО KPD.BG - Картини, рамки и декоративни огледала НА ЕДРО KPD.BG - Картини, рамки и декоративни огледала НА ЕДРО

Информация за контакти:

Цена: По договаряне
Публикувана на: 08.02.2022 Прегледи: 1766 Сектор: Изкуство Местоположение: София Тип на офертата: Стоки на едро

Описание

Продава се цялостен асортимент от картини, рамки и декоративни огледала на АТРАКТИВНА ЦЕНА, значително по-ниска от реалната си стойност поради това, че собственикът пренасочва дейността си. Продажбата може да бъде както изцяло на всички артикули, така и на определен брой от тях, избрани от вас.

Картините са изработени върху канава, което е 100 % памучен плат, и са разделени на авторски и принтирани. Те са с различни размери, започващи от 50/60 см., достигащи до 140/100 см.

Рамките са различни по големина, дизайн, цвят и изработка, и също са с голяма разновидност на размери - от малки до големи.

Огледалата са декоративни и са с разнообразие в дизайна, големината, формата и стила.

Всички артикули са в сферата на изкуството и са подходящи както за обзавеждане на жилища, хотели, сгради, така и предоставят бизнес възможност - търговия.

ЦЕНАТА Е ПО ДОГОВАРЯНЕ. Отнася се за град София и при интерес и подробности можете да се свържете с нас на посочените телефонни номера или на лично съобщение, както и да уговорим среща за оглед на артикулите.

085321069

0896670710