Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Стрийт Лафълс -заведение за гофрети

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:31700
KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети KPD.BG - Стрийт Лафълс -заведение за гофрети

Информация за контакти:

Цена: 33,000 Публикувана на: 14.01.2022 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 193 Гласували: Оценка:

Описание

Продава се емблематично и първо по рода си заведение в София и България за така наречените bubble waffles . Заведението е разположено не перфектното място в София - витошка /Алабин 33 - посетете ни на място/ , като се радва на огромен поток от хора дори и през най-тежките месеци на пандемията/ доказуемо с финансови документи/. Заведението има фейсбук страница с над 3500 последователи, а в инстаграм близо 10 000 човека. Постовете в социалните мрежи от така наречените - инфлуенсери , са често срещано явление, което допринася за по-голяма популярност на така любимите вафло-гофрети. Давайки на бъдещият собственик перфектна платформа за маркетинг. Има интерес за работа с франчайз за други градове в България. Продава се бизнеса/а не помещението/,което разполага с баня , тоалетна , 2 складови помещения и наличното оборудване, което включва: 4 бр телевизори, 10 бр гофретника/ някои от тях чисто нови, за резерва / , професионално оборудване от робуста, хладилници закупени чисто нови, фреш машини, цитрус машини, и най-голямата тайна в Waffles обществото - Най-вкусната рецепта за гофрети в България! / рецепта разработена от собствениците и носейки им слава, и престиж с която се гордеят/. Самият факт, че в София вече има над 4 различни вида заведение, които се опитват да постигнат същото, само по-себе си е доказателство, че гофретите и Street Waffles имат място на Българския пазар. Причина за продаване на бизнеса- от лятото се занимаваме с по-голям бизнес и този остава на заден план. Street Waffles е правен с много труд и голямо желание. Искаме да предадем бизнеса на хора, които имат желание да го развиват, а не просто да захвърлим целия труд на вятъра. Затова и цената е ЗНАЧИТЕЛНО по-ниска от, това което би струвало само да се отвори подобен тип обект. 

Допълнителна информация

Брой служители: 3 Година на основаване: 14.01.2018