Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Био магазин

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Био магазин KPD.BG - Био магазин KPD.BG - Био магазин KPD.BG - Био магазин

Информация за контакти:

Цена: 7,500 Публикувана на: 18.10.2021 Сектор: Търговия Местоположение: Сандански Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 850 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам активно работещ местен бизнес, локализиран на спокойно и удобно място, представляващ бутиков био магазин с възможност за изграждане на собствена пекарна, салатен бар икафе корнер. Магазинът се намира в един от най-предпочитаните от чужденци градове за отдих и рекреацонен туризъм в България.
В резултат на активната си дейност и коректност, фирмата успя да изгради имидж и отлична професионална ангажираност към своите партньори и клиенти. В магазина са представени всички големи утвърдени био производители от България и Европа и се предлага изключително богато разнообразие от екзотични подправки, веган и беглутенови храни. Обекта разполага със собствена мелница за зърно и има посточна клиентелела.
В цената са включени прехвърляне на фирмата, пълната стокова наличност с всички необходими документи за произход, оборудването на обекта, изградена мрежа на доставчици и търговски договорености, всички рекламни материали, интернет страници в социални медии с над 2500 активни последователи и бизнес профил в гугъл с 5000 посещения на месец.
Помещението е под наем.
Обекта е разположен в центъра на град Сандански, на метри от главната пешеходна алея, на малка живописна уличка, запазила чара на римското наследство на града.Пред обекта има малка тераса с изглед към старинна чешма с римски колони и романтични стълби. Пространството в магазина създава усещане за домашен уют, с поръчкови дървени мебели, с обособен кът за кафе и четене.
Бизнесът е активно работещ, с изрядни документи, лицензи и сертификати за пълноценен работен процес. Без задължения към финансови и държавни и нституции.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 06.12.2017