Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Разработен онлайн магазин за ядки, сушени плодове и БИО продукти

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Разработен онлайн магазин за ядки, сушени плодове и БИО продукти

Информация за контакти:

Цена: 25,000 Публикувана на: 13.09.2021 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.royalnuts.bg Прегледи: 156 Гласували: Оценка:

Описание

Онлайн магазинът с марката ROYAL NUTS е един от най-популярните за пазаруване на качествени ядки, сушени плодове, семена, био продукти с над 3000 артикула. Сайтът има много редовни клиенти на дребно, както и такива с които търгува суровини на едро в цялата страна. Клиенти са някои от най-популярните брандове на българския пазар или търговци с обекти в страната. Преди пандемията осъществявахме износ на ядки за Италия (Рим). Даваме суровини на фирма, която изнася продукция (барчета) в Южна Корея.

Сайтът се намира на първа страница при търсене по ключови думи в Google. Той е с постоянно присъствие в бизнес каталозите, както и в сайтовете за колективно пазаруване (Грабо). Рекламирали сме бранда в медии като радио Z-ROCK, ABV.BG, Signal.bg. Провеждаме редовна информационна месечна имейл кампания с клиентите, свързана с текущи промоции. Имаме рекламно присъствие и в социалните мрежи.

Брандът разполага със собствени пакетажи. Фирмата ползва офис и склад в жк Гео Милев, с нисък месечен наем (250 лв без ДДС).

* Офертата включва продажба на търговската марка, онлайн магазина www.royalnuts.bg, база с данни и контакти, ноу-хау, офис оборудване и консумативи.

Гарантирана печалба и бързо възстановяване на инвестицията.

Договаряне на условията само със сериозни предприемачи след лична среща.

За информация: 0887 620 372

Допълнителна информация

Брой служители: 3 Година на основаване: 15.01.2019 Печалба: 40,000 EUR