Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава се онлайн магазин за масла, добавки и консумативи

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:31075
KPD.BG - Продава се онлайн магазин за масла, добавки и консумативи

Информация за контакти:

  • Цена: 10,000 BGN
Публикувана на: 16.08.2021 Обновена на: 11.09.2022 Прегледи: 3256 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: motornomaslo.bg

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 16.08.2017 Годишна печалба: 8,000 BGN Включена стока: Може да се продаде и със стока за над 2000 лв по пазарни цени.

Описание

Продава се работещ онлайн магазин за масла, добавки и консумативи. Работи от повече от 2 години, като вече е познаваем на пазара и има редовни клиенти. Вложен е голям ресурс за оптимизацията на сайта - супер бърз и използваем сайт, уникални текстове и много силен линк билдинг. В момента прави всекидневно 150-300 уникални органик посещения, като тенденцията е да се увеличчават. Всекидневни поръчки. Договорени отлични отстъпки от вносителите без да са нужни големи количества.

Среден месечен оборот: 2000 лв
Средна месечна печалба: 500-1000лв (зависи от доста неща)

Цена: 15 000 лв. Мога да издам и фактура, но без ДДС, понеже фирмата не е регистрирана по ДДС.

В цената влиза сайта, 2 домейна, know how-то, профили, пароли, контрагентите, телефонния номер, стока за около 2000 лв по пазарни цени и разни други дреболии (дизайни на тениски, шапки, лого, банери и др.). Фейсбук страницата с над 5000 харесвания (които постоянно се увеличават) също вървят към комплекта.

Ето как смятам цената. Взимам печалба от 500 лв на месец, което е един минимум. 12 месеца са 6 000 лв. За 2 години са 12 000 лв. + добавянето на продукти, писането и публикуването на статии, дизайни и т.н. - още 2000 лв. Домейн dvigatel.bg, който е с възстановено съдържание и е пренасочен към основния домейн - още 1000 лв. Тотал: 15 000 лв.
Ще подчертая - в цената влиза и стока за над 2000 лв по пазарни цени.

Възможна е продажба без стоката, без домейна dvigatel.bg, без профилите/паролите, без фейсбук страницата и без дизайните на цена от 10 000 лв.
Възможно е плащането да стане с Bitcoin като тогава фактура не се издава.


Смятам, че за този сайт и този бизнес цена от 2 годишните занижени печалби си заслужава, поради няколко факта:
- на годишна база поръчките, съответно печалбите нарастват;
- стабилен бизнес с разработен пазар. Сайтът се класира на първо място по доста ключови думи и фрази и е на първа страница на Google по останалите;
- при продължаване на работата и малко повече инвестиция в реклама, бизнеса ще си избие цената доста по-бързо от 2 години.

История:
Сайтът го купих в началото на 2019г. За това време благодарение на инвестиция за оптимизация и реклама, и все по-разпознаваем бранд, оборота се е увеличил над 2 пъти. И тази тенденция за увеличаване на оборота се запазва. По много ключови думи е на първа страница на Google, като за немалко от тях е в топ5.
Когато започнах да се занимавам през април 2019 сайта имаше 340 поръчки. Към настоящият момент те са вече над 2500.
Голяма част от продуктите вече се предлагат в Pazaruvaj.com.
Това е. Всичко е доказауемо с извлечения от куриери и банка.
Цената е редуцирана, понеже вече не ми се занимава. Сайтът изисква ежедневни грижи, изпълняване на поръчки, комуникация с клиенти и куриери, и т.н. Насочил съм се към друго нещо, което е по-малко енергоемко и парите от този проект ще вложа в другия.
Не бързам, защото сайта ежедневно си носи приходи. Поради това оферти от по 8 000 лв не ме интересуват.

Продажбата на бизнеса ще се извърши чрез договор за покупко-продажба при нотариус. Разноските са за сметка на купувача. Плащането ще е по банков път преди да сложа подписа си. Винаги така съм процедирал при продажба на мои сайтове.
Възможно е плащане с Bitcoin.