Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Инвестираме в бизнес

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Инвестираме в бизнес

Информация за контакти:

Цена: 12,000 Публикувана на: 28.07.2021 Сектор: Услуги Местоположение: София Тип на офертата: Съдружие Уеб сайт: smart4business.bg/ Прегледи: 767 Гласували: Оценка:

Описание

Инвестираме в нови или съществуващи бизнеси, интересни и иновативни идеи.

Фирмата ни се занимава с бизнес консултации и разработване на концепции и бизнес планове. Бихме желали да инвестираме в интересни нови бизнеси, които имат потенциал за растеж. В случай, че искате да започнете собствен бизнес ние Ви предлагаме да разгледаме идеята Ви и да Ви осигурим начален/частичен капитал. Формата на сътрудничество, която очакваме е съдружие, с процентно участие в Дружество, чрез което ще бъде извършвана дейността. Инвестираме нисък капитал поради относително високата степен на риск в нов бизнес.

Защо да се обърнете към нас, а не да финансирате бизнеса си с кредит?
- Ние не Ви предлагаме единствено инвестиция, но истинско съдружие. Знанията и опита ни биха били от полза за това Вашия проект да се развие успешно и печелившо, както и да не допускате грешки, присъщи на всеки, който тепърва стартира собствен бизнес.

В случай, че нашето предложение представлява интерес за Вас, моля разпишете накратко бизнес идеята, която имате и ни я изпратете на [email protected] Ще отговорим на всяко изпратено съобщение, а в случай че бизнес идеята Ви ни заинтригува, ще се свържем с Вас за среща. Моля посочете телефон за контакт.

Допълнителна информация

Година на основаване: 01.06.2017