Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продаваме Сайт с Онлайн Ресторант (Виртуална Марка) с рецепти, обучение, софтуер

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продаваме Сайт с Онлайн Ресторант (Виртуална Марка) с рецепти, обучение, софтуер KPD.BG - Продаваме Сайт с Онлайн Ресторант (Виртуална Марка) с рецепти, обучение, софтуер KPD.BG - Продаваме Сайт с Онлайн Ресторант (Виртуална Марка) с рецепти, обучение, софтуер KPD.BG - Продаваме Сайт с Онлайн Ресторант (Виртуална Марка) с рецепти, обучение, софтуер KPD.BG - Продаваме Сайт с Онлайн Ресторант (Виртуална Марка) с рецепти, обучение, софтуер

Информация за контакти:

Цена: 10,000 Публикувана на: 24.06.2021 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.pizzanwings.bg Прегледи: 531 Гласували: Оценка:

Описание

Продаваме разработен сайт за доставка на фаст фууд с крилца, мексикансо, и пици заедно с рецептите на ястията и обучение. От вас трябва само малко място да приготвяте храната. Сайтът в момента обслужва град София. Може да се приспособи за всеки град в България, както и за няколко локации едновременно срещу допълнително заплащане. Цената, която е упомената е за град София. Сайтът има над 3000 последователи, и един от най-високите рейтинги за фаст фууд. Може да се оперира от сам човек от много малко помещение с абсолютно минимална инвестиция. Предлагаме обучение и консултация, и всякаква помощ за стартиране дори и за начинаещи! Това е един прекрасен начин да сте независим малък бизнес и да сте на печалба дори и във времена като Ковид пандемия. Можем да предложим и начин за доставки, дори и да нямате собствени доставчици! Трябва ви само желание и много малка инвестиция!

Допълнителна информация

Брой служители: 0 Година на основаване: 04.01.2020 Печалба: 12,000 BGN