Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Онлайн магазин за маркови дрехи с налична стока, фейсбук група и фотографско оборудване

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Онлайн магазин за маркови дрехи с налична стока, фейсбук група и фотографско оборудване KPD.BG - Онлайн магазин за маркови дрехи с налична стока, фейсбук група и фотографско оборудване KPD.BG - Онлайн магазин за маркови дрехи с налична стока, фейсбук група и фотографско оборудване KPD.BG - Онлайн магазин за маркови дрехи с налична стока, фейсбук група и фотографско оборудване

Информация за контакти:

Цена: 15,000 Публикувана на: 09.05.2021 Сектор: Търговия Местоположение: Пловдив Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.brandmeup.bg Прегледи: 305 Гласували: Оценка:

Описание

Здравейте,
Продава се олайн магази за дрехи изграден на wordpress платформа /позволяваща подръжка, обновяване и добавяна на нови продукти, без необходимост от ИТ специалист/ включваща платени разширения с доживотен лиценз:
Elemntor PRO - от 49 $ на година
Variation Swatches for Woocommerce PRO - 29$
Woolentor PRO - 49$ на година
YOAST SEO PRO 89$
YOAST SEO Woocommerce
Всички разширения са с доживотен лиценз !
В офертата се включва и :
*домейн - www.brandmeup.bg
*Фейсбук страница Brandmeup интегрирана с фейсбук маркетплейс и автоматично добавяне към фейсбук магазина на новите продукти добавени в уебсайта !
*Инстаграм страница също автоматично добавяща новите продукти в инстаграм каталог.
* Google my business профил - верифициран.
Интеграциите към Фейсбук , Инстаграм и Гугъл позволяват бързо промотиране на продуктите без необходимост за споделяне във всяка отделна платформа.
Към Бизнеса се включва и профил за реклами /може да се започне рекламна кампания веднага /
Налична стока - Над 700 броя чисто нови дамски дрехи /поли , рокли , блузи , потници , панталони , дънки, якета и др/ с етикети на марките Vero Moda , MOHITO , MANGO , Top Secret, Parfois и други.
Ще бъде предоставена информация за доставчиците и направена връзка с тях. Няма минимално количество за покупка на стока. Цените на доставчика са средно 80-90 % под цената по етикет на продуктите, което позволява реализиране на 300% печалба от всеки продукт.
Контакт с фирми за персонализирани торбички. Ниски минимални количества за поръчка - 100 броя. Персонализираните торбички се произвеждат от Екологичен биоразградим материал и са с дизайн позволяващ използването йм в ежедневието, което е допълнителна безплатна реклама. Торбичките са с платен дизайн и матрици за пройзводство.
Фотографско оборудване -
* DSLR камера - за снимки с перфектно качество - Canon
* Различни цветове фон /backdrop/ - бял, зелен , черен , сив.
* Професионално осветление и рефлектори - 2 броя прожектори , 5 броя рефлектори
* Софтуер за обработка на снимките , оразмеряване ,намаляване на размера със запазване на качеството , добавяне на лого на магазина на множество снимки едновременно.
При желание може да бъде добавена фирмата без задължения/ с наличната документация / включително документи изработени от адвокат - политика за поверителност , политика за връщане и др./ и касов апарат.
Бизнесът е изключително подходящ за хора , който желаят да работят от вкъщи и може да бъде изключително доходоносен , особено в сегашната епидемиологична обстановка.
Продава се поради липса на време. Коментар на цената .
За въпроси : 0888393702

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 09.05.2020 Печалба: 10,000 BGN