Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Софтуер за автоматизиране на събиране и експедиции на онлайн поръчки

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 1 Публикувана на: 03.05.2021 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: docs.google.com/presentation/d/1mxo2ozv7yI3BNf7CxwmLdxeDZ_NiUQbNcv31YY_n5nM/edit?usp=sharing Прегледи: 117 Гласували: Оценка:

Описание

Търся съдружие основно за маркетиране и продажби на разработения софтуер за събиране на поръчките. Ключовият момент е минимум 50% подобрена ефективност на процеса на събиране и експедиция на поръчки в склада за всяка онлайн платформа за продажби. При продажби на мнобество дребни артикули (лекарства, добавки и др.) ефективността се подобрява със стойности близки до 100%.
Кратка презентация е налична в линка.
Софтуерът се състои от приложен сървър и клиентско приложение за андроид таблети. Има разработена архитектура, кояото позволява лесно интерфействане с всички онлайн магазини и ЕРП системи.
Към момента работи в две големи компании.
От вас се изисква нулева инвестиция за разработване и тестване, тъй като тези фази вече са преминали успешно. Изисква се маркетиране, търсене на нови клиенти, основно по моделът "Software as a service". Предлаганото от мен съдружие е за разпределение на печалбите в съотношение на 50:50 без никаква начална инвестиция от ваша страна.
При всякакви въпроси съм на разположение.

Допълнителна информация

Брой служители: 0 Година на основаване: 03.05.2015 Печалба: 1 BGN