Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Магазин за Алкохол, Цигари и Кафе - МН КИОСК

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Магазин за Алкохол, Цигари и Кафе - МН КИОСК

Информация за контакти:

Цена: 15,000 Публикувана на: 18.03.2021 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 914 Гласували: Оценка:

Описание

Здравейте,

Със съдружника ми продаваме напълно оборудван магазин за алкохол и цигари, намиращ се на бул. Патриарх Евтимий 51 на отстояние 50 метро от Витошка, точно между двата входа на метростанция НДК. Магазинът работи от две години, но със съдружника ми имаме друг по-успешен бизнес и поради тази причина бихме искали да продадем този бизнес.

Имаме подписани договори за реклама на фасадата, които подпомагат дейността. Магазинът е на два етажа от 15 квадрата, като вторият се използва за офис и склад. В магазинът се влиза от към бул. Патриарх Евтимий, има тоалетна, вода и всичко необходимо за функциониране. Обектът има всички разрешителни и безупречна репутация. В близост до магазина няма сходна дейност с алкохол и цигари.

Добра инвестиция, както за фирма с функциониращ бизнес в тази сфера, така и за първоначална инвестиция и семеен бизнес. Можем да ви предоставим възможността да се работи с нашата фирма, докато се изкарат необходимите разрешителни за дейността.

Моля, при сериозен интерес, позвънете на телефон 0884466188

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 05.01.2019 Печалба: 12,000 BGN