Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Голям онлайн магазин за маркови часовници

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 52,000 Публикувана на: 24.02.2021 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: chasovnicite.bg Прегледи: 269 Гласували: Оценка:

Описание

Сайтът прави по над 100 органични поръчки месечно. Има качени над 13000 модела часовници на най-различни марки. Работи се на принципа на дропшипинг, като часовниците се взимат от официалните представители на марките в България, като отстъпките варират между 30-35% на всички марки, освен на смарт часовниците, там са между 10-20%.

Дизайнът на сайта е custom, всичко е разработвано по проект и със структура за добро оптимизиране и са спазвани всички добри практики за да бъде конкурентен на пазара. Платформата е Magento 1.

Сайтът излиза на първа страница на множество думи/фрази.
Някои от тях са -
силиконови часовници - първа страница, 2 позиция
кожени часовници - първа страница, 1 позиция
метални часовници - първа страница, 2 позиция
златисти часовници - първа страница, 2 позиция
военни часовници - първа страница, 3 позиция

Тъй като бизнеса е ориентиран изцяло онлайн и няма физически склад, с който да следим наличностите сме изработили програма, с която да обхождаме сайтовете от които взимаме продуктите, като го правим ежедневно и променяме автоматично статуса на продуктите при нас.

В цената е включена програмата, както и нейната поддръжка в началото, както и указания и инструкции, как да бъда използвана и настройвана, докато новият собственик се ориентира и се увери, че ще може да се справя сам. С тази програма се спестяват много финансови и времеви ресурси.

За да управлявате този бизнес - Ви трябва минимум 1 служител, който да взима и изпраща пратките и още 1, който да актуализира и качва ново създържание в сайта (продукти, статии) и да обработва поръчки - разговори по телефона и подготвяне на пратки.

В сайта има направени множество доработки във времето, както и са имплемнтирани голям брой модули за да бъде конкурентен на пазара, както и да бъде легален и да покрива всички изисквания за един онлайн магазин.

Цената подлежи и на обсъждане. Отворени сме и към предложения за дялово участие и финансиране. Досега сайта не е работил с рекламни кампании и не е инвестирано в SEO, но въпреки това се наблюдава ръст в продажбите, оптимизацията и трафика.

При достигане на споразумение за продажба, ще Ви предоставим цялата информация за бизнеса в детаили - как работи, откъде се взимат часовниците, как се установява контакта и как може да бъдат намерени още марки часовници. Също ще бъдете запознати, с платформата и как се качват продукти и всички други подробности. Предлагаме и поддрържка и асистиране в началото, докато се свикне с процеса.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 15.07.2018 Печалба: 1 BGN