Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Ортопедични стелки от ОртоСтелки

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Ортопедични стелки от ОртоСтелки

Информация за контакти:

Цена: 12 Публикувана на: 20.02.2021 Сектор: Здравеопазване Местоположение: Варна Тип на офертата: Стоки на едро Уеб сайт: orthostelki.com Прегледи: 68 Гласували: Оценка:

Описание

Животът е поредица от малки болки в краката, които могат да се облекчат с правилните ортопедични стелки. Най-добрите стелки са предназначени за трудолюбивите мъже и жени и тук се вписва OrthoStelki. Стелките на компанията ни са предназначени да намалят стреса върху тялото, да коригират дисбалансите и да осигурят облекчение на някои болки, които биват причинени от плоско стъпало и дюстабан.

OrthoStelki е компания за продажба на висококачествени ортопедични стелки. Ние имаме няколко продукта за различни видове проблемни ходила. Ние сме сравнително млада компания, но имаме амбициозен екип и имаме опита и знанията в ортопедията, за да бъдем добре позиционирани в сектора на ортопедичните стелки. Ние не се фотусираме върху един конкретен тип проблем, а се стремим да обслужим всички, така че ние имаме стелки за плоскостъпие, стелки за висок свод и много други.

Не се колебайте да се свържете с нас.

Допълнителна информация

Година на основаване: 18.09.2018