Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава се разработен магазин за Алкохол и Цигари в ТОП Цетъра на София- срещу ЦУМ

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продава се разработен магазин за Алкохол и Цигари в ТОП Цетъра на София- срещу ЦУМ KPD.BG - Продава се разработен магазин за Алкохол и Цигари в ТОП Цетъра на София- срещу ЦУМ KPD.BG - Продава се разработен магазин за Алкохол и Цигари в ТОП Цетъра на София- срещу ЦУМ KPD.BG - Продава се разработен магазин за Алкохол и Цигари в ТОП Цетъра на София- срещу ЦУМ

Информация за контакти:

Цена: 24,000 Публикувана на: 15.02.2021 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 5583 Гласували: Оценка:

Описание

Магазинът е на малко повече от 1 година, работещ от толкова време, ремонтиран и зареден с най- висококачествената стока. Мебелите са поръчкова изработка за него, възможно най- добро качество и привлекарелен дизайн.

Най- печелившото на магазина е неговата локация- в идеалния център на София, до множество бизнес сгради, банки и туристически забележителности. Намира се на самия булевард Мария Луиза, срещу ЦУМ, като няма друг такъв магазин в близост. Всички работещи там, минаващи от и за метрото и туристи имат път през локацията на магазина. Да не говорим, че и всички протести минават през него, а знаем, че те не са никак малко в последно време.

Не е пестено със зареждането на стока- има и най- високо качество алкохоли, било то за ежедневие, или подарък. Дори и на някой да му се пие рядко срещано японско уиски- в магазина то съществува за продан. Има и витрина за пури и пурети, така че на всеки клиент интересът да бъде удволетворен. Самият магазин е светъл и просторен, чист и модерен. Кафе машината прави прекрасно кафе, било то на зърна или капсули. Всяка сутрин се изреждат много хора за него.

Магазинът е напълно разработен, с персонал и всякаква възможна система за него, както и има сключени рекламни договори с фирми за кафета и цигари.

Телефон: +359882552555

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 16.11.2019