Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Голям онлайн магазин за подаръци и стоки за бита с поръчки на автопилот

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 250,000 Публикувана на: 12.02.2021 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: stemago.com/ Прегледи: 512 Гласували: Оценка:

Описание

Сайтът прави 800+ органични поръчки на месечна база от Google търсене на автопилот и още над 1000 рекламни поръчки от Google реклами с добре обучени пиксели, оптимизирани за продажби + FB ремаркетинг.

6-годишен домейн с добър авторитет и ранк в Google, над 25 000 органични сесии на месечна база и още 2 пъти по толкова - рекламни.

Средната стойност на поръчка е около 32 лв с ДДС, като размерът на печалбата е около 45% с ДДС. Стоките се внасят от Европа, а не от Китай!

Месечните обороти са на стойност в размер на над 40 000 лева.

За да движите този бизнес - Ви трябва минимум 1 служител, складово помещение и програмист.

Посочената цена е с включено ДДС, към нея трябва задължително да се закупи наличната стока, тъй като желаем да бъдем коректни към нашите партньори, които я внасят. Можем да предложим % отстъпка от стоката, за да я вземете на по-добра цена отколкото от самите европейски компании за стоки на едро, с които работим. Обикновенно наличната стока е на стойност между 20 и 40 000 лева.

Цената подлежи и на обсъждане. Отворени сме и към предложения, които включват частично минимално участие от наша страна под формата на 10% дял или договор за поддръжка, за да можем да продължим да работим по рекламите и SEO оптимизацията на сайта, с цел да го развиваме заедно.

Сайтът има положителен тренд на растеж и позициите му в търсачките се подобряват ежемесечно. С този темп на ръст и подходящ купувач, с добри качества и финансови възможности за зареждане на стока и добавяне на нови продукти към асортимента - инвестицията може да се избие за много по-кратко време, отколкото се очаква на база текущите параметри.

Допълнителна информация

Година на основаване: 01.01.2015 Печалба: 156,000 BGN