Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

5 Онлайн книги за фитнес и здравостловно хранене + изработена продажна фуния за реализирането им на пазара !

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - 5 Онлайн книги за фитнес и здравостловно хранене + изработена продажна фуния за реализирането им на пазара ! KPD.BG - 5 Онлайн книги за фитнес и здравостловно хранене + изработена продажна фуния за реализирането им на пазара ! KPD.BG - 5 Онлайн книги за фитнес и здравостловно хранене + изработена продажна фуния за реализирането им на пазара ! KPD.BG - 5 Онлайн книги за фитнес и здравостловно хранене + изработена продажна фуния за реализирането им на пазара ! KPD.BG - 5 Онлайн книги за фитнес и здравостловно хранене + изработена продажна фуния за реализирането им на пазара !

Информация за контакти:

Цена: 4,999 Публикувана на: 01.12.2020 Сектор: Търговия Местоположение: Силистра Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1504 Гласували: Оценка:

Описание

Ако искате да започнете бизнес но все още нямате идея какъв, поздравления попаднахте на точната оферта.
Предлагаме Ви да закупите готова бизнес идея за реализиране на пазара.
В следващите няколко абзаца ще обясним за какво точно става въпрос.(прочитането на текста отнема не повече от 5 минути)
1. Получавате 5 ПДФ книги за фитнесът и здравостловното хранене, избрахме тази тема защото е сред първите най-търсени в гугъл трендс. Тоест вече имате голям интерес към предлаганият продукт, по този начин си спестявате първата крачка състояща се в това да намерите потенциални клиенти.(Много често първата крачка е най-трудна за преодоляване заради неразпознаеваемостта на продукта и ниската ангажираност към нея, но това не е нещо с което Вие ще се сблъскате)
2.Към петте продукта получате и цели 3 ПРОДАЖНИ ФУНИИ, с вече изработен дизайн, текстове и подредба на продуктите по-най подходящият начин за реализиране им на пазара.(По този начин си спестявате: работата с дизайнери, който не взимат никак евтино, заради това че книгите са само и изцяло на електронен носител си спестявате и разходи да тяхното разпечатване.Разходите за разпечатване на 5 книги могат да надминат 10 000 лева в зависимост от броя на страциците, дебелана на кориците и видът хартия)
3.Получавате и готова стратегия за реализира на продукта ви(така спестявате работата с маркетинг специалисти, който да си играят с парите ви)
Продуктите и продажните фунии са структурирани така че, предоставяйки книга подарък вие се сдобивате с имейл адресите на потенциалните ви клиенти.При 100 потенциални клиента при цена на продукт 19,99 лева и ъпсел 4,99 лева се получава потенциална печалба от 2498 лева.Само при 100 потенциални клиента това е половината инвестиция с която се придобили проекта.При увеличаване на инвестицията за реклама, потенциалните клиенти ще са повече съответно и печалбата ще е доста по-голяма. При 1000 човека закупили книгата потенциалната печалба е 24 980 лева.
Времето за реализиране на печалбата зависи изцяло от вас. Ако сте разумен инвеститор и искате да инвестирате в бизнес който няма да бъде затворен, поради това че е само онлайн, няма разход за персонал, и няма нужда от склад и каквито и да било помещения за съхранение на стока, значи разбирате че горе-предложеното предложение единствената разумна инвестция в момента а може би и в бъдеще.
Не се колебайте и се свържете с нас на телефон 089 591 0757

Допълнителна информация

Година на основаване: 01.12.2020