Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Пекорино

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Пекорино KPD.BG - Пекорино KPD.BG - Пекорино KPD.BG - Пекорино KPD.BG - Пекорино KPD.BG - Пекорино KPD.BG - Пекорино

Информация за контакти:

Цена: 24,999 Публикувана на: 24.11.2020 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: m.facebook.com/pekorinostudentski/?ref=bookmarks Прегледи: 1999 Гласували: Оценка:

Описание

Разработен бизнес в студентски град!
Намира се на спирката пред унсс - вторият павилион от ляво на дясно!
Бизнесът се продава спешно поради необходимост от пренасочване на средствата!
Положението в което се намира държавата не е добро за никой за това и го продавам почти двойно надолу от нормалната му цена.
Годината беше отвратителна но аз продължих да създавам контакти с дистрибутори и да взимам все по хубави машини за да работи добре бизнесът!
Септември месец преди началото на учебната година са налято близо 6 хиляди лева допълнително в оборудване!
Общото оборудване включва:
Два външни хладилника, теи вътрешни , огромен фризер , стелажи, плотове , кухненско оборудване , чисто нова дограма , обновена реклама с сменящи се реклами , декинг и най- важното два конвектомата - като нови !
Отделно машина за фреш и кафе машина - професионални под наем с най-хубавия портокал в района , както и италианско кафе на зърна с мелачка !
Продавам цялата идея , със създадена връзка с всички доставчици , заредени хладилници догоре със стока . Съгласен съм на двуседмично отделено време за представяне на целия бизнес и работния процес . Получавате го с едногодишен договор за наем което осигурява спокойствие за работа на стойност 600 евро на месец.Няма кандидати за мястото докато не се откажете вие , даже договора си се продължава с анекс и за следващата година !
До сега са правени сандвичи, кроасани , закуски , фрешове , кафета , лимонади!
Както и има щанд за ядки и допълнителни сладки изделия!
Има подготовка за принцеси както и за палачинки!
Продавам всичко в цената!
Хората обожаваха мястото преди пандемията поради факта че е свежо и вкусно- всичко се прави от нас всеки ден .
Екипа беше много силен и правихме от 600-1200 в зависимост от деня - тази година не позволи силно развитие , но всеки който е дошъл е тръгнал с усмивка!Минали години се е стигало до 1400-600 лева оборот на ден!
Очаква се до година всичко да се нормализира!
Аз го поех от друг човек който беше поставил основите , промених го изцяло дадох своята енергия и сега остава някой просто да събира плодовете от нашия труд!
Готовност за работа на обекта - в рамките на два дни!
Продавам бизнеса със самата фирма , ще бъдат изкарани документи че няма нищо дължимо по нея , както и ще бъде вписано при нотариус че дължими суми от минало към доставчици или каквито и да е субекти се поемат лично от мен . Уверявам ви няма и стотинка дължимо!
Ще сключим сделка като вие ще изкупите дяловете ми за да започнете веднага работа - така избягвате изкарване на лицензи на ваша фирма , както и преподписване с наемодателя и прочие!
За допълнителни въпроси и огледи моля потърсете ме на телефон : 0899500005
Иван Сарафски

Допълнителна информация

Брой служители: 3 Година на основаване: 25.01.2018 Печалба: 40,000 BGN