Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Екслузивно предложение за сътрудничество в производството на шоколад

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 1 Публикувана на: 18.11.2020 Сектор: Търговия Местоположение: Цялата страна Тип на офертата: Стоки на едро Прегледи: 293 Гласували: Оценка:

Описание

Във връзка с нова визия за развитие на бизнес в сферата на производството на храни/ шоколад/ съществуващо производство с разработени уникални продукти и предстоящо внедряване на 2 иновативни проекта в производството - търси по отделно да привлече:
1. Инвеститор който ще поеме цялата търговска част/продажби/ .Логистика, доставки, поръчки .Изграждане на закупен терен на хладилни складове който ще се ползват и част могат да се отдават под наем. Продажбите ще се осъществяват в разработени франчайз обекти, он-лайн магазин и търговските мрежи. Всички продажби се осъществяват от производството единствено чрез него.
2.Инвеститор който да инвестира в модел на щанд и магазин за шоколадови изделия. Срещу това получава гранд франчайза за всички обекти който ще са на бренда. Цел - да се разработи нискобюджетен франчайз с изкючително висока възвращаемост като постижимо е откриването на около 300 щанда и 100 магазина в рамките на 2 до 3 години.
Уникална концепция , собствен цех, уникални продукти.
Условията се договарят.

Допълнителна информация

Година на основаване: 18.11.2020