Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Онлайн магазин за играчки за възрастни.

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Владимир Кръстев
  • user-icon Телефон: 0897854247
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 5,000 Публикувана на: 17.11.2020 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.sexide.com Прегледи: 202 Гласували: Оценка:

Описание

Продава се напълно функционален сайт за продажба на играчки за възрастни с включено обучение за работа с онлайн платформата.

Към 80% от артикулите има кратки описания от копирайтър - при интерес може да продължите работа заедно.

1. Уредени отношения с доставчици на стоката. Цени на едро с голяма отстъпка. Създадена е 'сметка' при доставчика с налична сума, като не сте задължени да купувате физически продукт до момента, в който не е поръчан от клиент. Тоест, ползвате доставчика на стока и за склад, като не се ангажирате да закупите продукт, който не Ви трябва в момента (като не рискувате да изтече срока на годност, не се налага да заплащате склад и/или да следите наличност).

2. Уредени отношения с куриерска фирма Еконт. Стоката се взима от Ваш адрес или се предава в обслужващ офис на Еконт, като товарителницата се създава през меню 'поръчки' за максимално удобство - от Вас се очаква само да предадете стоката на куриера.

За момента все още не са напълно уговорени условията със Спийди.

3. Изключително лесна за работа платформа с допълнения за фейсбук магазин, гугъл пикселизация, SEO оптимизация, реклама, допълнителни езици, чат и тн.

4. Хостинг и домейн до 2021-ва година. SSL сертификат към платформата.

При желание от Ваша страна, може да се прехвърли и фирмата, под която сайта оперира - "СЕКСИДЕ" ЕООД (без задължения, ползване на счетоводни услуги без срочен договор).

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 02.10.2020 Печалба: 400 BGN