Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам чисто нов интернет магазин

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продавам чисто нов интернет магазин

Информация за контакти:

Цена: 555 Публикувана на: 16.11.2020 Сектор: IT Местоположение: Габрово Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: bgshopping.online Прегледи: 433 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам този магазин bgshopping.online, с ясната идея да бъде полезен на някой, който винаги е имал желание да притежава свой собствен интернет Online магазин, а все още не се е решавал на тази стъпка. Магазина е чисто нов, създаден преди дни. В момента е зареден с демонстрационни продукти с цел онагледяване на работата на системата. Те не се продават в момента и не влизат в сделката. Ще е нужно новия собственик придобил магазина, да го зареди с негови стоки, които желае да продава.
Магазинът може да бъде преустроен и да предлага различни от листваните към момента стоки. Осигурявам дистанционно изчерпателно обучение относно администрирането на системата. Системата е надеждна, гъвкава и позволява надграждане. За повече въпроси по темата, мол ясвържете се с мен на посочения имейл в акаунта. Цената може да бъде обсъдена и договорена, предвид различните варианти за придобиване.
Уточнение: Колеги, оценявам заинтересоваността на тези, които ми се обадиха, но искам ясно да уточня, че аз не продавам за 555 лв готов разработен бизнес.
За обявената цена предлагам средство наречено интернет магазин, с което всеки можещ ще успее да развие своя бизнес.
Благодаря за вниманието.

Допълнителна информация

Година на основаване: 16.11.2020