Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Помощ в разработването на собствен бизнес.

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 10,000 Публикувана на: 20.10.2020 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Съдружие Прегледи: 472 Гласували: Оценка:

Описание

Казвам се Огнян - на 40 години съм, от София. Инам 18 години опит като Майстор - Пицар, в разработване на бързи закуски - тип "пица на парче". Ако някой се интересува и има нужните пари (може и с много - може и с по-малко) за да си наеме, узакони и оборудва избран от него търговски обект, с подходяща локация - предлагам да помогна с подбора на оборудване и с работата, срещу плащане на адекватен надник и 50% от печалбата (ежедневно - когато започне да се натрупва, след заделяне на парите за всички разходи) + равен дял във фирмата (нова - обща фирма), за период от поне една година. Разработвал съм такива заведения и ще разработя още много. Ако ви допада този бизнес и искате да инвестирате успешно в него - чрез мен е по-вероятно това да стане бързо, отколкото да купите "готов" бизнес със съмнителна локация, амортизирано и надценено, старо оборудване и неопитен персонал. С мен ще си спестите куп проблеми и ако локацията ви е добра - нещата могат да станат без излишно хабене на време, нерви и пари.

P.S. Намирането на търговски обект, с подходяща локация, разумен наем, без проблеми с аспирацията (има варианти за решение с активен въглен в краен случай) и евентуалната смяна на статута - често отнема много време (поради което много хора се изкушават да закупят "готов" бизнес). Няма смисъл да си губим времето, ако още не сте го открили и не сте ми го показали, понеже преди това не бих поел ангажимент към вас.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 20.10.2020