Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Хостинг компания за безплатен хостинг

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Хостинг компания за безплатен хостинг

Информация за контакти:

Цена: 350 Публикувана на: 15.10.2020 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: websitefreehost.com Прегледи: 114 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам сайт за пре-продажба на хостинг услуги - http://websitefreehost.com/

Сайтът е създаден в края на лятото на 2019 година и до момента на него са влезнали 1447 души. От тях точно 101 са се регистрирали за безплатната хостинг услуга.

Единствените отговорности, които ще имате при закупуване на бизнеса, са да го разпространявате и да намирате нови клиенти, чрез стандартните маркетингови подходи - Facebook, Instagram и Google реклами, линкове към сайта и т.н. Ако имате развит и известен сайт, спокойно бихте могли да пренасочите трафика към хостинг услугата си.

Сайта се продава, поради много проекти, които имаме и, въпреки че до сега си се е развивал сам, доста успешно, то предпочитаме да го вземе някой, който ще може да му обърне нужното внимание и да го развие до момент, в който наистина ще е полезен и ще изкарва парите, които има потенциала да изкарва.

Към бизнеса вървят и страници в Instagram и Facebook, както и малка група във втората социална мрежа.

Facebook има 248 последователи, а в Instragram те са 1934.

Бизнесът е идеален за начинаещи предприемачи, които тепърва искат да развиват своето портфолио, както и за хора, които вече имат сайтове с трафик, който искат да монетаризират.

Единствените разходи, които ще имате са за домейна - около 30 лева годишно и маркетинг, който можете да правите и безплатно - коментари във форуми, сайтове Facebook групи и поддържане на социалните мрежи.

Цената, която се търси е 3.5лева на регистриран потребител, което прави 353.5лева, но ще ги закръглим на 350 лева.


Допълнителна информация

Брой служители: 0 Година на основаване: 10.08.2019 Печалба: 0 BGN