Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Онлайн магазин за хранителни добавки.(СПЕШНО)

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Онлайн магазин за хранителни добавки.(СПЕШНО) KPD.BG - Онлайн магазин за хранителни добавки.(СПЕШНО) KPD.BG - Онлайн магазин за хранителни добавки.(СПЕШНО) KPD.BG - Онлайн магазин за хранителни добавки.(СПЕШНО) KPD.BG - Онлайн магазин за хранителни добавки.(СПЕШНО) KPD.BG - Онлайн магазин за хранителни добавки.(СПЕШНО) KPD.BG - Онлайн магазин за хранителни добавки.(СПЕШНО)

Информация за контакти:

Цена: 10,000 Публикувана на: 14.10.2020 Сектор: Търговия Местоположение: Варна Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.silenstart.com Прегледи: 826 Гласували: Оценка:

Описание

Ако искате допълнителен доход прочетете текста(отнема не повече от 5 минути)
Ако търсите доход в дългосрочен план с минимална инвестиция, поздравления попаднахте на правилната обява.
Продаваме работещ бизнес, причината за продажбата му е навлизане в друга сфера и нуждата от бързо събиране на капитал.
В днешно време онлайн търговията е единственият сигурен бизнес който да реализира печалба с минимални разходи.
Чрез електронния ни магазин ще намалите всички разходи за персонал, автоматизирайки почти всички дейност в процеса на работа.
Добре разработеният онлайн магазин предлага много по-лесен достъп до всеки артикул, отколкото е възможно в традиционните търговски обекти.
Електронната търговия предлага на практика неограничени продажби, без да се налага да плащате наеми за скъпи площи.
Ще имате шанс за по-голям брой достигнати продажби защото няма нужда да се ограничавате с локация, както при стандартните физически магазини.
Платформата на която е направен сайта позволява изключително лесно изпълнение на доставките и цялата информация свързана с работния процес, по този начин лесно ще следите паричният поток.
Общо казано чрез онлайн магазинът вие ще спестите:
-разходи за търговски площи
-разходи за охрана на търговските площи
-разходи за персонал(ако можете да се справите сами, ако не разходите за персонал ще останат, но ще бъдат свалени до абсолютния минимум)
-разходи за електричество
-разходи за вода
-разходи за счетоводител
-разходи за осигуровки на служителите
-разходи за ДДД
В зависимост от градът в който мислите да стартирате началните разходи са между 900 и 4000 лева, пари който благодарение на онлайн магазинът вие няма да изхарчите.
Но, не спираме дотук ! Към онлайн магазинът ще добавим и напълно БЕЗПЛАТНО фейсбук и инстаграм страниците на магазинът.Страници с АКТИВНИ не купени последователи, като всеки един активен потребител се смята за потенциален клиент.
Също така ще ви свържем и с ДИРЕКТНИЯТ ни доставчик на стока, както и с фирмата която е избработила уеб сайтът и която осъществява поддръжката му.Без фирми посредници !, ще ви бъде предоставена връзка с всички благодарение на който се осъществява работният процес. Нека обясним че за развитието на всеки един бизнес е нужна допълнителна инвестивия, време и опознаване на сферата.Печалбата която може да генерира уеб сайтът е строго индивидуална в зависимост от рекламната и инвестивионната политика на собствениците му. Причината за продажба на бизнесът е нуждата от бързо събиране на капитал за навлизане в сферата на недвижимите имоти.
(Стойността на бизнеса е увеличена на база на многото обаждания които получаваме и обща преоценка на направените до момента разходи, може да се коментира само за сериозни купувачи който имат възможност за осъществяване на сделката по покупко-продажба в рамките на 1 максимум 2 работни дни. )
ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА 089 591 0757 !

Допълнителна информация

Година на основаване: 01.01.2020 Печалба: 0 BGN