Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Разработен бизнес с висококачествени мебели стил "Честърфийлд"

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Разработен бизнес с висококачествени мебели стил

Информация за контакти:

Цена: 20,000 Публикувана на: 24.09.2020 Сектор: Търговия Местоположение: Пловдив Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 303 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам разработен 7 годишен бизнес с внос и търговия на висококачествена оригинална мека мебел стил "Честърфийлд" от Англия и Германия с действащ онлайн сайт, инстаграм и Фейсбук страница с 2100 последователи и висок рейтинг. Фирмата е лидер на пазара за интериорно обзавеждане, както ценово, така и като качество. Позната е в средите на интериорните дизайнери, тк работим в тясна връзка с тях. Бизнеса се продава с всички контакти на настоящи клиенти, с които работим, както и с контактите на интериорни дизайнери.
Меката мебел се произвежда в Англия от специалисти, работили дълги години в една от водещите и реномирани фирми в бранша. В БГ нямаме конкуренция по отношение на качеството, сроковете и цената. Спедицията е организирана и улеснена до минимум, като заявките се случват за минути. Налични мостри на кожи в БГ, както и възможност за артикули. При наличие на интерес може да представим идеен план за реализация. За повече информация, на посочения мейл.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 24.09.2014 Печалба: 30,000 BGN